Life

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru decembrie 2022, integral! Prima ediție Astro Fanatik! Video

FANATIK vă prezintă horoscopul runelor pentru luna decembrie 2022, în integralitate. Ce vești are Mihai Voropchievici pentru tine?
08.12.2022 | 20:05
Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru decembrie 2022 integral Prima editie Astro Fanatik Video
Horoscopul runelor pentru luna decembrie 2022
ADVERTISEMENT

Prima ediție „Astro FANATIK” este disponibilă integral pe YouTube. Emisiunea realizată săptămânal de Mihai Voropchievici, cel mai renumit numerolog și astrolog de la noi, vă oferă în exclusivitate previziunile runelor pentru toată luna decembrie.

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru toată luna decembrie 2022

Află cum stai la capitolele dragoste, bani, carieră sau sănătate, în funcție de zodie! Este o perioadă cu foarte multe vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale!

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt ceva mai nesiguri în a acționa în această lună din punct de vedere sentimental, căci au avut multe încercări dificile până acum. Vor trebui să acționeze în afara tiparelor obișnuite, din punct de vedere financiar.

Taurii au o lună cu tot felul de întâlniri interesante. Nu le-ar strica să mai flirteze din când în când. Dacă își pun intuiția la treabă, pot avea parte și de câștiguri financiare. Totul e să se focuseze, să își urmeze al șaselea simț.

ADVERTISEMENT

Gemenii s-ar putea să își găsească dragostea chiar în rândul cercului apropiat de prieteni. Decembrie 2022 este o lună în care stau excelent la capitolul bani, iar aceștia vin chiar de la partenerul de viață, în multe cazuri.

Racii au ocazia să cunoască pe cineva interesant pentru sufletul lor, să dea de oameni noi, oameni de la care ar putea avea multe de învățat. În această lună, nu se anunță surprize mari pe plan profesional. Veniturile sunt similare cu cele de anul trecut. Nu se prevăd creșteri salariale.

ADVERTISEMENT

Leii încep o relație de conjunctură

Leii pot începe o relație de conveniență. Ceea ce începe luna aceasta nu va fi de durată, iar nativii de foc trebuie să țină cont de acest aspect. După data de 24 decembrie, Ajunul Crăciunului, lucrurile se pot complica pe plan financiar.

Fecioarele sunt destul de nehotărâte, mai ales în dragoste. De aici pot apărea și mici probleme în planul iubirii. Luna asta vine, însă, și cu surprize plăcute. Unele Fecioare se pot trezi că au de moștenit ceva ori că sunt trecute într-un testament.

ADVERTISEMENT

Balanțele își găsesc norocul în iubire doar privind în jur. Este o lună în care au parte de mult romantism, în care sunt atrași de persoane care au acel-ceva. Flerul de care dau dovadă le aduce și câștiguri mari pe plan financiar.

Scorpionii urmăresc mai degrabă compatibilitatea intelectuală cu cei din jur, așa că în decembrie nu merg la braț cu oricine. Nu vor să pornească la drum cu orice persoană. Nativii de apă au parte de noroc chiar și dacă nu muncesc. E o lună în care banii se înmulțesc și apar din surse nebănuite.

Săgetătorii își dobândesc independența

Săgetătorii vor să fie ceva mai independenți din toate punctele de vedere luna asta și pare-se că le iese. Este o lună bună pentru tot felul de achiziții. Săgetătorii își reînnoiesc garderoba.

Capricornii au o lună destul de schimbătoare, în special în funcție de fazele Lunii. Au parte de prosperitate abia după data de 22 decembrie 2022.

Vărsătorii trebuie doar să își urmeze visul. Dacă fac tot ce le place, problemele sunt ca și dispărute. În planul dragostei, nu sunt prevăzute schimbări substanțiale. Totul rămâne la fel.

Peștii vor să fie egali cu partenerul de viață. Știu foarte bine care sunt principiile lor de viață și le vor urma la linie! Dacă fac lucrurile perfect, vin și banii pentru ei!

Previziunile lui Mihai Voropchievici pot fi urmărite săptămânal, pe pagina de YouTube FANATIK, dar și pe Facebook și TikTok.

ADVERTISEMENT