Life

Horoscopul săptămânii: previziuni făcute de Mariana Cojocaru. Gemeni și Raci, mare atenție!

05.04.2021 | 12:06
Horoscopul saptamanii previziuni facute de Mariana Cojocaru Gemeni si Raci mare atentie
Horoscopul săptămânii, by Mariana Cojocaru. Foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul săptămânii în curs, realizat de Mariana Cojocaru, aduce o serie de surprize plăcute și neplăcute pentru câteva zodii. Află din rândurile de mai jos ce te așteaptă până pe 10 aprilie.

Berbecii pot întâmpina dificultăți în dragoste, iar săptămâna asta bioritmul lor poate fi dat peste cap. Taurii, în schimb, trebuie să fie extrem de atenți la ce decizii iau căci pot fi păcăliți sau se pot păcăli singuri!

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt și ei atenționați de celebrul astrolog. Pot avea parte de câteva dușuri scoțiene pe plan amoros, iar cariera s-ar putea să sufere anumite schimbări nu tocmai dorite.

Horoscopul săptămânii realizat de Mariana Cojocaru

Racii sunt pe un teren alunecos din punct de vedere sentimental. Apar tot felul de semnale din punct de vedere karmic, pe care dacă nu știu cum să le interpreteze s-ar putea să aibă de pătimit.

ADVERTISEMENT

Leii au parte de momente ceva mai plăcute. S-ar putea să facă investiții importante în această perioadă.

Fecioarele pun sănătatea pe primul loc în această săptămână. Cei născuți sub acest semn de pământ trebuie să fie mai cumpătați când vine vorba de dragoste ori sfera profesională.

ADVERTISEMENT

Balanțele s-ar putea să nu funcționeze la capacitate maximă în perioada următoare. Vor avea parte și ele de câteva cumpene.

Capricornii au probleme din punct de vedere profesional

Scorpionii au câteva conjuncturi nefaste în perioada care urmează. Apar tot felul de tensiuni pe zona carierei.

ADVERTISEMENT

Multe gânduri pe care Săgetătorii le au în această săptămână le pot influența într-un mod decisiv destinul.

Capricornii au o perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Trebuie să aleagă bobul de neghină la locul de muncă.

Vărsătorii trebuie să facă anumite revizuiri pe plan profesional, căci karma își spune cuvântul până pe 10 aprilie. Trebuie să fie atenți și la sănătatea lor.

Peștii pot avea parte de evoluții favorabile dacă reușec să înțeleagă anumite blocaje produse pe axa iubirii din punct de vedere karmic. Horoscopul săptămânii a fost realizat de Mariana Cojcoaru pentru publicația online kfetele.ro.

 

ADVERTISEMENT