Life

Horoscopul verii realizat de Camelia Pătrășcanu. Zodiile care vor avea succes colosal

04.05.2021 | 12:25
Horoscopul verii realizat de Camelia Patrascanu Zodiile care vor avea succes colosal
ADVERTISEMENT

Horoscopul verii realizat de Camelia Pătrășcanu vine cu vești extraordinare pentru majoritatea zodiilor. Află cum îți va merge în lunile iunie, iulie și august 2021!

Pentru Berbeci, vara începe cu multe gânduri și analize. Au multe idei și planificări. Poate că unii se pot inspira în activități ce și le-au propus din reușitele altora.

ADVERTISEMENT

Apar tot felul de proiecte care se concretizează, unele proiecte gândite chiar la începutul anului.

Horoscopul verii realizat de Camelia Pătrășcanu. Racii nu sunt în apele lor

Taurii au vizată axa banilor, a sporului. Se gândesc și se răzgândesc în legătură cu anumite sarcini și atribuții. Vor lăsa pretențiile mai jos legate de anumite comportamente pe care le cereau celorlalți.

ADVERTISEMENT

Gemenii au încredere în viață și sunt gata să facă o schimbare de anvergură, de destin, cu derulare pe termen lung. Mercur le va da peste cap anumite planuri până după jumătatea lunii iunie. Trebuie să permită vieții să îi surprindă.

Racii sunt pe energie mai joasă. Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să corecteze lucrurile care le-au scăpat, în special în luna iunie. Unii au de rezolvat doar chestiuni sentimentale.

ADVERTISEMENT

Leii au succes și popularitate în iunie. Se fac cunoscuți ei și produsele lor și câștigă simpatie și printre prieteni. Deși nu stau bine cu energia, continuă să muncească, dar trebuie să fie atenți la epuizare.

Fecioarele au multe responsabilități în iunie. Este epoca lor, se pot ridica în rang. Deciziile importante ar fi bine să le ia după 22 iunie. În primele trei săptămâni din iulie au nevoie de o pauză pentru ca din august să fie foarte inspirate și energice. În iunie au parte de reîntâlniri frumoase cu persoane pe care le iubesc foarte mult.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să acordă atenție actelor sau diplomelor. Se pot pregăti bine pentru examene. Se întrevăd ceva călătorii sau contacte cu persoane aflate la distanță.

Capricornii se reorganizează

Scorpionii sunt orientați către câștig și își creează niște mecanisme prin care își ușurează munca. Trebuie să dea un bun exemplu de abnegație.

Săgetătorii se fac cunoscuți prin munca lor sub o altă etichetă față de până acum. Își conturează o identitate mai clară în plan social și profesional.

Capricornii trec prin tot felul de reorganizări. Au aspecte extraordinar de bune. Trec prin tot felul de formule, iar cea definitivă se stabilește după 22 iunie până în 11 iulie.

Vărsătorii au planuri, proiecte și idei, unele foarte originale la care s-au mai gândit cândva, însă atunci n-au fost suficient de mobilizați.

Peștii nu ies foarte mult la rampă și nici nu li se recomandă. Mercur retrograd în iunie îi trece prin tot felul de faze, de neîncredere în ei în special. Au nevoie să se regăsească pe ei înșiși. Previziunile astrologului au fost făcute la Canal 33.

 

ADVERTISEMENT