Fotbal intern

Primul jucător care pleacă de la FCSB. “Am greşit cu el! Îi dau şi bani!”

17.12.2018 | 07:47
Primul jucator care pleaca de la FCSB Am gresit cu el Ii dau si bani

Hristo Zlatinski nu a reuşit să îl impresioneze pe Gigi Becali, iar bulgarul va pleca de la vicecampioana României. La finalul partidei câştigate de FCSB pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 3-1, în etapa a 20-a din Liga 1 Betano, latifundiarul din Pipera a anunţat că zilele fostului jucător de la U Craiova în tricoul “roş-albastru” sunt numărate.

Hristo Zlatinski a ajuns la FCSB la finalul lunii august, după ce bulgarul negociase intens cu Dinamo Bucureşti. Bulgarul semnase un contract valabil până la finalul sezonului 2018 – 2019 cu FCSB, iar Gigi Becali i-a oferit 120.000 de euro pentru acest an petrecut în tricoul “roş-albastru”, dar latifundiarul din Pipera doreşte să scape de el mai repede. Astfel, patronul FCSB-ului urmează să îi rezilieze înţelegerea fotbalistului în vârstă de 33 de ani şi să-i pătească diferenţa de bani.

Hristo Zlatinski pleacă de la FCSB

“Nu renunţ la Bălaşa şi Planic, chiar dacă aduc încă doi fundaşi centrali. Lui Zlatinski o să îi dau nişte bani să plece. Nu mai e nici rezervă, am greşit cu el”, a spus Gigi Becali, patronul echipei FCSB, pentru TV Digi Sport.

Hristo Zlatinski la un antrenament al FCSB-ului de la baza din Berceni

Deşi Gigi Becali nu mai vrea să audă de el, Hristo Zlatinski ştie deja unde se va transfera după ce îşi va încheia socotelile cu vicecampioana României. FANATIK.RO a aflat că jucătorul a discutat deja cu Lokomotiv Plovdiv, formaţie la care s-a lansat în fotbalul mare şi unde doreşte să îşi încheie cariera de jucător profesionist. Deşi s-a înţeles verbal cu formaţia din Bulgaria, Hristo Zlatinski nu poate semna în iarnă, pentru că are deja două echipe în CV în sezonul actual. El a jucat şi pentru CS U Craiova.

Cum s-a protejat mijlocaşul bulgar

În momentul în care Hristo Zlatinski a semnat contractul valabil pe un sezon cu FCSB, cu opţiunea de prelungire pe încă un an, Gigi Becali nu a dorut să facă scandal şi i-a plătit bulgarului jumătate din banii de pe contract, 60.000 de euro, la semnătură. Restul de 60.000 de euro au fost împărţiţi în tranşe lunare de câte 5.000 de euro. Astfel, bulgarul s-a asigurat că nu îşi va lua ţeapă de la FCSB.

Tags: