Fotbal intern

I-a făcut Gigi Becali schimbările de la pauză lui Mihai Teja? „Vorbesc în fiecare zi cu el”. Video

03.03.2019 | 14:36
Ia facut Gigi Becali schimbarile de la pauza lui Mihai Teja Vorbesc in fiecare zi cu el Video

FCSB a pierdut încă două puncte prețioase în partida cu FC Voluntari. Roș-albaștrii au terminat la egalitate împotriva ilfovenilor, scor 2-2 și au consemnat a treia remiză în 2019 în compania ultimelor trei clasate. FCSB putea chiar să piardă meciul contra trupei lui Bergodi, dar a reușit să salveze un punct după cele două schimbări efectuate la pauză. Harlem Gnohere a intrat în minutul 46 în locul lui Florentin Matei, în timp ce Olimpiu Moruțan l-a schimbat pe Mihai Roman. Mihai Teja mai efectuase deja o schimbare, după accidentarea lui Pintilii din minutul 41.

Cum explică Mihai Teja schimbările și ce spune de relația cu Gigi Becali

Cele două schimbări efectuate de Teja la pauza partidei nu au luat însă prin surprindere pe microbiști. Această tactică a fost una „moștenită” de la Nicolae Dică și dată mai departe către noul tehniciat al FCSB. Faptul că moda schimbărilor la pauză s-a repetat și în mandatul lui Teja i-a făcut pe microbiști să creadă că se vede în continuare mâna patronului în alcătuirea echipei.

La finalul meciului cu FC Voluntari, Mihai Teja a fost întrebat de reporterii FANATIK cu privire la relația cu Gigi Becali. Teja a răspuns: „Am discutat cu Gigi Becali, dar nu are relevanță. Vorbesc în fiecare zi cu el, nu mi-a trimis vreun mesaj anume. E normal să discuți cu patronul”. Cât despre prestația lui Florentin Matei, Teja a spus: „Florentin Matei nu este sub așteptări, am încercat să joc cu el pentru că este un jucător creativ. Nu cred că încă este 100%, nu cred că are randament maxim.” 

Suntem în DIRECT! Mihai Teja primele explicații după FC Voluntari – FCSB – https://goo.gl/B77igGCe părere aveți despre jocul echipei FCSB?

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 2. März 2019

Jucătorii schimbați de Teja la pauză, distruși de Gigi Becali la finalul meciului

Matei a fost unul dintre fotbaliștii criticați aspru de patronul FCSB după egalul de sâmbătă seara. „L-am luat pe Matei. Eu nu înţeleg, unde a jucat ăsta în ultimul timp? Când era la Astra, era cel mai bun, acum parcă e un copil de mingi”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Tv. Nici Mihai Roman nu a scăpat de tirul lui Becali: „Roman are o vârstă nu prea mai știe fotbal, a uitat, săracul”.

Romario Benzar, Aissa Laidouni si Mihai Teja in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari
Romario Benzar, Aissa Laidouni si Mihai Teja in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari

Așadar, Mihai Teja a ajuns la al patrulea meci din cinci în care efectuează măcar o schimbare la pauza partidei. Pe lângă cele două mutări efectuate cu FC Voluntari, Teja i-a mai schimbat până acum pe Florinel Coman cu Florentin Matei la pauza meciului cu U Craiova, pe Florentin Matei cu Olimpiu Moruțan în meciul cu Chiajna și pe Mihai Pintilii cu Bogdan Planic la pauza cu Hermannstadt. Cu excepția ultimei schimbări, efectuată din motive medicale, celelalte sunt decizii tactice care ne duc cu gândul la faptul că cele 6 luni în care Gigi Becali i-a promis lui Mihai Teja că nu se bagă peste el s-au „comprimat” foarte repede.