Life

Iancu Sterp, noi dezvăluiri despre Survivor România! De ce nu a intrat de la începutul competiției: „Nu mă mai așteptam să fiu sunat”

02.06.2020 | 18:57
Iancu Sterp noi dezvaluiri despre Survivor Romania De ce nu a intrat de la inceputul competitiei Nu ma mai asteptam sa fiu sunat
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a pierdut mare premiu în favoarea Faimoasei Elena Ionescu, Iancu Sterp rămâne unul dintre cei mai buni concurenți ai emisiunii Survivor România, iar dovadă stau punctele aduse echipei sale aproape de fiecare dată când a intrat pe traseu.

Există, însă și voci care contestă prezența sa în finală, invocând faptul că nu a intrat în competiție de la început, ceea ce, în opinia multora ar fi fost un mare avantaj, dar și o nedreptate față de adversari.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp face lumină în cazul Survivor România. Motivul pentru care nu a intrat în competiție de la început

Acum că s-a întors din Republica Dominicană, fostul Războinic are suficient timp la dispoziție pentru a le împărtăși fanilor detalii mai puțin știute din tabăra albaștrilor, dar și să lămurească toate controversele din jurul participării sale.

A și început să facă acest lucru, în cel mai recent vlog al său, când a dezvăluit că și-a exprimat dorința de a concura încă din prima etapă, însă „vina” le aparține producătorilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, telefonul mult așteptat a venit într-un moment în care Iancu își pierduse speranța că va mai lua parte la show-ul difuzat de Kanal D. Este mândru că a avut ocazia să trăiască această experiență și mărturisește că a legat prietenii frumoase cu ceilalți colegi și nu regretă absolut nimic, în ciuda faptului că și-ar fi dorit să câștige marele premiu.

Cât despre reacțiile negative de pe rețelele de socializare, recunoaște că se simte dezamăgit de fiecare dată când le citește, dar le răspunde cu multă diplomație și își dorește ca lumea să îl cunoască exact așa cum este.

ADVERTISEMENT

Cum a reacțional Iancu Sterp la comentariile negative ale telespectatorilor Survivor România

Am văzut o grămadă de bârfe, de zvonuri pe Instagram, sunt oameni care vorbesc despre mine cum că nu merit să câștig Survivor pentru că am bani, fac foarte mulți și nu merit să câștig Survivor, să câștige cineva care are o situație mai specială.

Nu știu cum mă vedeți pe mine așa de bogat, mi-ar plăcea să fiu așa, să dați seama ar fi bine. Din păcate nu e așa, sunt un om simplu. Dacă frate-miu e cântăreț și a ajuns bine, se descurcă, face destui bani, e destul de bine văzut în societate, are evenimente, ei bine văzut în societate.

ADVERTISEMENT

Mie mi-ar fi plăcut foarte mult să vin de la începutul competiției. E m-am înscris de la început, dar dacă nu m-au luat? M-au sunat pe la jumate și nici nu mă mai așteptam să fiu sunat”, a dezvăluit Iancu Sterp pe vlogul său.

ADVERTISEMENT