Fotbal intern

Ianis Hagi, cuvinte extraordinare la adresa “Regelui” în AS: “Chiar dacă nu ar fi fost tatăl meu, aş fi spus că este unul din cei mai talentaţi jucători din istorie”

07.09.2019 | 12:10
Ianis Hagi cuvinte extraordinare la adresa Regelui in AS Chiar daca nu ar fi fost tatal meu as fi spus ca este unul din cei mai talentati jucatori din istorie

Ianis Hagi a jucat în ultima jumătate de oră a meciului cu Spania și a dat o centrare foarte bună în prelungiri la lovitura de cap a lui Pușcaș, scoasă miraculos de Kepa. Ianis poartă un nume greu în fotbalul mondial și spaniolii de la AS au vorbit cu Hagi jr. despre cum îl vede “juniorul” pe “Rege”. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,28 este cota pentru “1 solist” la Islanda – Moldova. Vezi toate cotele AICI

Ianis Hagi, cuvinte extraordinare la adresa “Regelui” în AS: “Mi-am dat seama cine este de când eram mic”

Ianis a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său, spunând că a văzut multe video-uri cu el în perioada de glorie: “Faima tatălui meu depăşeşte pe cea a celorlaţi fotbalişti români – a fost, este şi va fi cel mai bun jucător din România.

Tatăl meu a fost un stângaci exploziv, mai rapid decât mine. Mi-am dat seama cine este de când eram mic, când oamenii îl opreau pe stradă pentru poze şi autografe. Apoi am văzut multe video-uri cu meciurile sale, a fost extraordinar. Chiar dacă nu ar fi fost tatăl meu, aş fi spus că este unul din cei mai talentaţi jucători din istorie, nu exagerez deloc”, a spus Ianis în AS.

Ianis Hagi, cuvinte extraordinare la adresa "Regelui" în AS: "Chiar dacă nu ar fi fost tatăl meu, aş fi spus că este unul din cei mai talentaţi jucători din istorie"
Ianis Hagi, cuvinte extraordinare la adresa “Regelui” în AS: “Chiar dacă nu ar fi fost tatăl meu, aş fi spus că este unul din cei mai talentaţi jucători din istorie” FOTO: Ianis Hagi si Gica Hagi alaturi de trofeu dupa meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti

“Regele” a spus că România putea mai mult: “Putea fi egal, fără probleme”

Gică Hagi a fost în tribune la meciul dintre România și Spania și consideră că “tricolorii” puteau scoate un punct cu puțin noroc: “Am întâlnit o echipă bună, știe să joace fotbal. Au ritmul jocului. Trebuie să fim mai agresivi la mijloc. Când s-a făcut lucrul ăsta am ajuns la poartă și am avut ocazii.

Ne trebuia mai mult curaj, trebuia să stăm mai sus, să aducem presiune. Putea fi egal, fără probleme. Repriza a doua am jucat mai bine. De când a venit golul 2. M-am obișnuit cu Ianis pe teren. Trebuie să avem răbdare cu ei, că sunt tineri. Nu e bine să pierzi, dar, ținând cont că întâlnim Spania, putem vedea ce am făcut bine, pentru viitor”, a spus Hagi după meci.

România joacă duminică, de la ora 19:00, împotriva Maltei, în etapa a 6-a din preliminariile Euro 2020. Tricolorii sunt pe locul patru după 5 etape cu 7 puncte, trei mai puține decât Suedia, echipa de pe locul 2.