Fotbal international

Ianis Hagi, prezentat oficial într-o conferință de presă la Genk! Ce număr și-a ales

18.07.2019 | 22:57
Ianis Hagi prezentat oficial intro conferinta de presa la Genk Ce numar sia ales

Mijlocașul Ianis Hagi a fost prezentat oficial într-o conferință de presă la noua sa formație KRC Genk. Internaționalul român a fost cedat în această vară de FC Viitorul la campioana Belgiei pentru 10 milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. Așa cum FANATIK v-a informat la momentul respectiv, mutarea a fost intermediată de unul dintre cei mai controversați agenți din fotbalul internațional, Mogi Bayat.

Ianis Hagi, prezentat oficial într-o conferință de presă la Genk: ”Vor fi momente bune în Champions League”

”Sunt un jucător care întotdeauna vrea să fie mai bun, sunt gata să învăț în fiecare zi. Sunt un fotbalist tânăr și mă bucur să fiu aici, la un club care crește jucători și care îi face mai buni. Sunt fericit, abia aștept să joc pentru Genk. Toată lumea e grozavă aici, sunt deschiși și foarte pozitivi. E un mediu extraordinar aici, e un mediu propice pentru creștere”, a declarat Ianis Hagi în conferința de presă în care a fost prezentat oficial la Genk.

”Orașul este liniștit și ai tot ce îți trebuie pentru a crește ca jucător și a te concentra la fotbal. Am ajuns la o echipă care nu doar că dezvoltă fotbaliștii, ci și câștigă. Va fi o mare provocare pentru mine și abia aștept să văd ce se întâmplă. Cred că vor fi momente bune în Champions League. Nu vreau doar să participăm în competiție, ci și să avem performanțe”, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi prezintă tricoul cu numărul 23 pe care îl va purta în acest sezon la Genk

Ianis Hagi va purta numărul 23 la Genk

Ianis Hagi a jucat la FC Viitorul și la echipa națională de tineret a României cu numărul 10, dar la Genk acesta este purtat de marea vedetă, atacantul tanzanian Mbwana Ally Samatta, astfel că fiul lui Gică Hagi a fost nevoit să se orienteze. El a ales să poarte în sezonul viitor la campioana Belgiei tricoul cu numărul 23. Românul a primit ”botezul” la echipă fiind pus să interpreteze o melodie suit pe un scaun.

Conducerea tehnică a lui Genk i-a dat asigurări lui Gheorghe Hagi că primul 11 se va face în jurul lui Ianis Hagi, iar belgienii par să își respecte promisiunea. Unul dintre cei mai importanți oameni ai campioanei din Belgia, ucraineanul Ruslan Malinovski a fost vândut în Serie A, la Atalanta Bergamo, formație ce va evolua în grupele Champions League în sezonul viitor.

Tags: