Fotbal intern

Iasmin Latovlevici a vrut să se lase de fotbal după ce nu a mai ajuns la FCSB. “A fost o neînţelegere!”

15.10.2018 | 08:23
Iasmin Latovlevici a vrut sa se lase de fotbal dupa ce nu a mai ajuns la FCSB A fost o neintelegere

Iasmin Latovleivici a fost la un pas să semneze cu FCSB în perioada de mercato din vară, dar oficialii vicecampioanei României s-au orientat către Alexandru Stan, fostul căpitan de la Astra Giurgiu. Fundaşul a dezvăluit că a avut de gând să se lase de fotbal după ce nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali.

Iasmin Latovlevici susţine că a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru un contract valabil un sezon, cu opţiunea de a pleca de la vicecampioana României când doreşte, dar când a trebuit să semenze înţelegerea a văzut că acea clauză a dispărut. În acel moment, fundaşul i-a cerut lui Gigi Becali o sumă de bani la semnătură, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord. Acela a fost momentul în care Iasmin Latovlevici s-a gândit să renunţe la fotbal.

De ce a vrut să se lase de fotbal Iasmin Latovlevici după negocierile cu FCSB

“Eu am avut o discuţie dimineaţa, înainte de antrenament, cu Meme Stoica. Aveau nevoie de un jucător pe postul meu. A rămas să semnez pe un an, cu opţiunea de a pleca atunci când vreau eu. În contractul prezentat apoi dispăruse această opţiune, aşa că am vorbit cu impresarul meu să discute cu patronul pentru nişte bani la semnătură. Atât! Dar eu aş fi semnat oricum, având în vedere că e Steaua, nu avea cum să fie chestia de bani. Când e vorba de Steaua, e altceva, la ce sentimente am trăit eu acolo, lucruri pe care nu am cum să le simt în altă parte sau să le mai trăiesc vreodată. Şi, revin, rămăsese să semnez, dar s-au orientat către Alexandru Stan. Dar am vorbit cu nea Gigi Becali, i-am zis că a fost o neînţelegere. În fine, se învârteau multe în capul meu, la un moment dat voiam să mă las.

Am luat în calcul asta. Am vorbit şi cu nea Piţi la telefon, am simţit nevoia să cer un sfat de la un om experimentat, nu aveam chef să stau, să risc. Până la Bursaspor, am mai avut discuţii în Cipru şi Las Palmas, spaniolii zicându-mi că ţintesc promovarea în La Liga. Luasem în calcul retragerea, dar m-am răzgândit”, a spus Iasmin Latovlevici pentru Gazeta Digitală.

Iasmin Latovlevici încearcă să oprească un balon trimis de un coechipier de la FCSB
Iasmin Latovlevici încearcă să oprească un balon trimis de un coechipier de la FCSB
Tags: