Fotbal intern

Ibericii, impresionați de cei peste 10.000 de fani români! ”Sunt peste suporterii spanioli”

18.11.2019 | 22:49
Ibericii impresionati de cei peste 10000 de fani romani Sunt peste suporterii spanioli
ADVERTISEMENT

Ibericii sunt impresionați de cei peste 10.000 de fani români care au venit în tribunele stadionului Wanda Metropolitano la meciul Spania – România, ultimul din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Este una dintre partidele cu cei mai mulți suporteri pentru tricolori în deplasare.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,73 este cota pentru “peste 3,5 goluri” la Slovacia – Azerbaidjan. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ibericii, impresionați de cei peste 10.000 de fani români

Pe rețele de socializare, ibericii s-au arătat impresionați de numărul mare al fanilor români prezenți la întâlnire și pentru modul în care își susțin favoriții. ”Mamma mia. Wanda este plină de români”, ”Mă întreb dacă în România mai sunt români”, ”Pe Wanda, românii sunt peste suporterii spanioli” sau ”Pe stadion sunt la fel de mulți români, cât sunt spanioli”, sunt câteva dintre mesajele de pe Twitter.

Echipa națională a României a avut o primă repriză dezastruoasă în meciul cu Spania și este condusă la pauză cu scorul de 4-0. Golurile ibericilor au fost marcate de Fabian Ruiz, Gerard Moreno de două ori și Adrian Rus autogol.

ADVERTISEMENT

Tricolorii mai au o șansă de calificare la barajul din martie

Echipa națională a României știe unde va juca meciurile de la turneul final al Campionatului European din 2020 în cazul în care va obține calificarea din barajul Ligii Națiunilor. ”Tricolorii” au pierdut orice șansă de a ajunge la marea sărbătoare din preliminariile clasice, dar are încă șanse de calificare în play-off-ul din luna martie a anului viitor.