Fotbal intern

Ibrahima Tandia, internat în spital înainte de CFR Cluj – Sepsi. Ciudata “accidentare” a atacantului. FOTO. EXCLUSIV

01.03.2019 | 14:38
Ibrahima Tandia a primit vizita coechipierilor săi la spital, acolo unde a fost internat înainte de CFR Cluj - Sepsi

Ibrahima Tandia, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul echipei Sepsi OSK, a fost internat în spital înaintea meciului pe care gruparea antrenată de Eugen Neagoe îl va disputa împotriva celor de la CFR Cluj, partidă care are loc duminică, de la ora 20.00, în etapa 26, ultima din sezonul regulat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ibrahima Tandia a fost internat în spital înainte de CFR Cluj – Sepsi OSK

Eugen Neagoe nu a putut să îl folosească pe Ibrahima Tandia în meciul disputat de gruparea din Sfântu Gheorghe pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-1, în sferturile de finală ale Cupei României, deoarece fotbalistul în vârstă de 25 de ani a fost internat în spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ibrahima Tandia, jucător care a fost pe lista de transferuri a lui U Craiova şi CFR Cluj, a avut mari probleme cu dantura.

Contactat de FANATIK, Janos Bokor, directorul sportiv al formaţiei Sepsi OSK, a vorbit despre starea de sănătate a lui Ibrahima Tandia. Acesta susţine că oficialii clubului şi jucătorul au decis că este mai bine pentru acesta să fie internat în spital şi să fie sub supravegherea medicilor.

 

Janos Bokor: “Am luat decizia să fie internat în spital!”

“Este adevărat. Tandia este internat în spital pentru că a avut ceva probleme cu dantura. Avea puroi la o măsea şi i s-a făcut o extracţie. După aceea ne-a spus că se simte rău şi că are dureri. Am discutat cu el şi am luat decizia că este mai bine să fie internat în spital pentru a primi îngrijiri medicale şi să fie sub supraveghere. Nu există şanse ca Tandia să joace în meciul de duminică cu CFR Cluj”, a spus Janos Bokor pentru FANATIK.

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Ibrahima Tandia a ajuns în Liga 1 Betano pe 5 februarie 2018. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani dezvăluia într-un interviu acordat pentru FANATIK că a venit în România cu gândul de a juca pe viitor la FCSB, echipă patronată de Gigi Becali. În cele 24 de meciuri jucate pentru Sepsi OSK în sezonul 2018 – 2019, Tandia a înscris 10 goluri şi a oferit 5 pase decisive.