Sport

”Ies pe teren și mă gândesc că joc fotbal cu prietenii mei”. Fotbaliștii de la mijloc care îți fac puncte la football fantasy!

07.01.2019 | 09:08
Ies pe teren si ma gandesc ca joc fotbal cu prietenii mei Fotbalistii de la mijloc care iti fac puncte la football fantasy

”Calitatea fără rezultate este inutilă. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare”, spunea Johan Cruyff. Dacă acesta ar fi motto-ul tău în football fantasy, ar trebui să te asiguri că ai în echipă jucători de calitate, care reușesc să-ți aducă puncte în fiecare etapă. După ce am găsit variante de jucători buni în defensivă, trecem în compartimentul de la mijloc al echipei tale. Noi te vom inspira cu jucători din cele mai bune ligi din Europa și depinde de tine în ce campionat alegi să joci în FootballCoin și dacă jucătorii aleși de noi se potrivesc în echipa ta. Înainte să descoperi punctajele lor, ține minte că toți de aici sunt de calitate, eficienți în punctaj și, cel mai important, free în jocul de football fantasy.

Ryan Fraser, pe primul loc la assist-uri în Premier League

Scoțianul de 24 de ani a venit la Bournemouth în 2013 de la Aberdeen, echipa orașului său natal.

Ryan recunoaște că ajunsese sezonul trecut să gândească prea multe fazele de joc, concentrându-se exagerat pe goluri și pase. Odată ce și-a schimbat tactica, au apărut și golurile: “Sezonul acesta doar mă bucur de fotbal. Poate sună copilăresc, dar ies pe teren și mă gândesc că joc fotbal cu prietenii mei”. El și prietenii lui de la Bournemouth sunt acum pe locul 12, cu 27 de puncte după 21 de etape, iar în ultima etapă, în meciul cu Watford încheiat 3-3, Fraser a dat un gol și o pasă de gol.

Scoțianul a jucat în toate meciurile echipei sale în acest sezon și a strâns 5 goluri și 9 assist-uri, împărțind primul loc în clasamentul assist-urilor din Premier League cu Eden Hazard. La 1.63 m, Ryan Fraser are mult potențial, e un creator de goluri și un marcator care se bucură de fotbal și pe care îl poți lua free în echipa ta la FootballCoin, înregistrând 711 puncte în acest sezon.

Din Premier League, stai cu ochii și pe alți mijlocași free care fac puncte:

Andros Townsend – 722 de puncte pentru mijlocașul lui Crystal Palace și un supergol împotriva lui Manchester City. De neuitat.

Luka Milivojevic –  Tot de la Crystal Palace.Tot peste 700 de puncte: 752 de puncte

Roberto Pereyra – 6 goluri și 2 assist-uri pentru Watford, plus 648 de puncte

Bernard – 387 de puncte și  4 assist-uri sezonul acesta pentru Everton

Solly March – 572 de puncte adunate la Brighton, 1 gol și 5 assist-uri

Lucas Moura  – 557 de puncte adunate până acum, 6 goluri și un assist și probabil mai multe în viitor, odată cu plecarea lui Son la Cupa Asiei.

Dacă joci Football Fantasy în Bundesliga, titularizează-l pe Thorgan Hazard

Thorgan Hazard e mai mult decât fratele mai mic al lui Eden Hazard și nu o spunem doar noi, o spun și cifrele lui: 9 goluri și 6 assist-uri pentru Borussia Mönchengladbach. Născut în Belgia, Thorgan și-a început cariera profesionistă în Franța, la Lens, ajungând apoi la Chelsea, unde nu a apucat să joace vreun meci oficial, fiind împrumutat la Zulte, apoi la Gladbach, unde a și rămas. Pe locul 3 în Bundesliga, sunt la 3 puncte de Bayern și 9 de Dortmund după 17 meciuri jucate. Mai e drum lung până la final de campionat și cu belgianul Hazard în teren sunt mari șansele ca Gladbach să vadă cum e mai sus pe podium. Dacă joci constant în competițiile de la FootballCoin din Bundesliga, Thorgan Hazard ar trebui să fie titular în echipa ta, pentru că cele 715 puncte adunate până acum sigur se vor înmulți.

Alte variante din Bundesliga la fel de free și eficiente la mijlocul terenului:

Kerem Demirbay – 405 puncte strânse în meciurile lui Hoffenheim, 2 goluri și 2 assist-uri

Daniel Caligiuri – 2 goluri, 4 assist-uri și 610 puncte strânse pentru Schalke 04

Kai Havertz – jucătorul de 19 ani, cu 607 puncte adunate în 17 meciuri jucate sezonul acesta pentru Leverkusen, pentru care a marcat 6 goluri și a dat 3 assist-uri

Ligue 1 și fotbaliștii numărul 1 de la mijloc

Angel di Maria a venit la PSG în 2015 și a jucat 104 meciuri pentru Paris, marcând 30 de goluri. Agil, creativ și tehnic, argentinianul di Maria are 3 goluri și 6 assist-uri în contul lui PSG sezonul acesta, adunând 573 de puncte în competițiile Ligue 1 de football fantasy.

Francezul Houssem Aouar are 1417 minute jucate pentru Olympique Lyon sezonul acesta, înregistrând 6 goluri și 1 assist. Născut în Lyon, jucătorul de 20 de ani îi are ca modele pe Juninho și Zinedine Zidane și putem zice de pe acum că vor fi copii în curtea școlii care îl vor avea ca model pe el. La FootballCoin a adunat  532 de puncte și este free pentru echipa ta.

Saint-Étienne este pe 5 în clasamentul din Franța, la doar 2 puncte distanță de Lyon. Dintre jucătorii care țin echipa în partea de sus a clasamentului îl evidențiăm pe Remy Cabella, mijlocașul ofensiv care a dat 3 goluri și 3 assist-uri în 15 meciuri jucate și a obținut în total 605 puncte în competițiile de football fantasy pe care ți le propunem.

Mijlocașii free pe care trebuie să îi ai în echipa ta de Serie A

Bryan Cristante, împrumutat la Roma de Atalanta, a apărut în tricoul romanilor de 17 ori în 18 meciuri jucate în acest sezon în Serie A. Cu 4 goluri marcate și 3 assist-uri oferite colegilor săi, Bryan e un fotbalist pe care îl poți lua free în echipa ta, strângând până acum 473 de puncte.

Cu 1 punct mai sus în clasament față de AS Roma se află AC Milan, de unde îl propunem lotului tău pe Hakan Calhanoglu, mijlocașul cu 3 assist-uri și 1310 minute jucate pentru milanezi sezonul acesta. Are 507 puncte strânse în competițiile FootballCoin și e free, așa că știi ce e de făcut pentru etapa viitoare de Serie A.

Liga 1 și mijlocașul cu cele mai multe puncte adunate la FootballCoin

Alexandru Mitriță, craioveanul de 23 de ani , care odată întors de la Pescara, avea să-și găsească forma maximă la Craiova, orașul lui natal. Are 18 meciuri jucate în acest sezon de Liga 1, 14 goluri marcate și 375 de puncte adunate în competițiile FootballCoin, cele mai multe puncte ale unui mijlocaș român.

Alte propuneri din campionatul românesc pentru mijlocul echipei tale sunt Ianis Hagi (336 puncte), Diogo Salomao (263 puncte), Dennis Man (257 puncte), Alexandru Cicâldău (235 puncte) și Azdren Lullaku (226 puncte).