Ilie Dumitrescu, laude la adresa FCSB-ului după victoria cu Clinceni: „Au dominat jocul!”

Andrei Șchiopu   
în FCSB
22/04/2021, 22:49
Ilie Dumitrescu, laude la adresa FCSB-ului după victoria cu Clinceni: „Au dominat jocul!”
Ilie Dumitrescu, laude la adresa FCSB-ului după victoria cu Clinceni: „Au dominat jocul!”. Sursă foto: digisport.ro

Ilie Dumitrescu a vorbit despre evoluția FCSB-ului din meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0, iar remarcatul său a fost Florin Tănase, cel care a marcat golurile confruntării.

„Mister” a spus că FCSB a dominat copios jocul și a avut multe ocazii importante, iar adversarii nu au știut să închidă benzile, pentru a se apăra în fața „roș-albaștrilor”.

Ilie Dumitrescu a mai spus că Toni Petrea a făcut o strategie foarte bine gândită, care i-a ieșit de minune, dovada fiind victoria fără emoții împtriva Academicii Clinceni.

Ilie Dumitrescu, laude la adresa FCSB-ului

Ilie Dumitrescu i-a lăudat pe jucătorii FCSB-ului, despre care a spus că au făcut un meci foarte bun împotriva Academicii Clinceni: „Florin Tănase are un sezon foarte bun.

El are calitatea să apară foarte bine în fața porții, are eficiență, e un marcator. Dacă o să aibă o ofertă, va fi vândut Tănase, au fost discuții pentru el, chiar interesante”.

„FCSB a dominat jocul, a avut ocazii importante. E clar că superioritatea în benzi e foarte bună la FCSB, iar cei de la Clinceni nu au putut să închidă”, a mai spus Ilie Dumitrescu despre FCSB, la TV DigiSport.

„Dacă nu ești atent, există pericolul să te schimbe!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a explicat motivul pentru care Toni Petrea l-a schimbat pe Ovidiu Perianu înainte de finalul primei reprize:

„Dacă nu ești activ (N.R. – Ovidiu Perianu), există pericolul să te schimbe, putea să facă schimbarea la pauză. Putea să aștepte, dar fiecare antrenor vede cum dorește meciul. Petrea a gândit bine meciul”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Florin Tănase, care a ajuns la cota de 21 de goluri în actualul sezon, fiind singurul fotbalist din Liga 1 care a marcat în fiecare ediție a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 5.00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×