Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, laude la adresa FCSB-ului după victoria cu Clinceni: „Au dominat jocul!”

22.04.2021 | 22:49
Ilie Dumitrescu laude la adresa FCSBului dupa victoria cu Clinceni Au dominat jocul
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit despre evoluția FCSB-ului din meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0, iar remarcatul său a fost Florin Tănase, cel care a marcat golurile confruntării.

„Mister” a spus că FCSB a dominat copios jocul și a avut multe ocazii importante, iar adversarii nu au știut să închidă benzile, pentru a se apăra în fața „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a mai spus că Toni Petrea a făcut o strategie foarte bine gândită, care i-a ieșit de minune, dovada fiind victoria fără emoții împtriva Academicii Clinceni.

Ilie Dumitrescu, laude la adresa FCSB-ului

Ilie Dumitrescu i-a lăudat pe jucătorii FCSB-ului, despre care a spus că au făcut un meci foarte bun împotriva Academicii Clinceni: „Florin Tănase are un sezon foarte bun.

ADVERTISEMENT

El are calitatea să apară foarte bine în fața porții, are eficiență, e un marcator. Dacă o să aibă o ofertă, va fi vândut Tănase, au fost discuții pentru el, chiar interesante”.

„FCSB a dominat jocul, a avut ocazii importante. E clar că superioritatea în benzi e foarte bună la FCSB, iar cei de la Clinceni nu au putut să închidă”, a mai spus Ilie Dumitrescu despre FCSB, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu ești atent, există pericolul să te schimbe!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a explicat motivul pentru care Toni Petrea l-a schimbat pe Ovidiu Perianu înainte de finalul primei reprize:

„Dacă nu ești activ (N.R. – Ovidiu Perianu), există pericolul să te schimbe, putea să facă schimbarea la pauză. Putea să aștepte, dar fiecare antrenor vede cum dorește meciul. Petrea a gândit bine meciul”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Florin Tănase, care a ajuns la cota de 21 de goluri în actualul sezon, fiind singurul fotbalist din Liga 1 care a marcat în fiecare ediție a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 5.00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia