Fotbal intern

Darius Olaru ratează FCSB – CFR Cluj! Cum a fost dat peste cap planul “roş-albaştrilor”. Exclusiv

22.04.2021 | 10:16
Darius Olaru rateaza FCSB  CFR Cluj Cum a fost dat peste cap planul rosalbastrilor Exclusiv
Darius Olaru ratează FCSB - CFR Cluj! Cum a fost dat peste cap planul "roş-albaştrilor" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Darius Olaru s-a accidentat în ultima etapă a sezonului regulat şi ratează turul play-off-ul Ligii 1. FANATIK a aflat care a fost planul FCSB pentru ca mijlocaşul să fie apt în derby-ul cu CFR Cluj şi cum totul a picat în ultimul moment.

FANATIK a anunţat în exclusivitate cât de gravă este accidentarea lui Darius Olaru, după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din ultima etapă a sezonului regulat, iar prima prognoză prevedea că fotbalistul de 23 de ani va sta pe bară între 3 şi 4 săptămâni. Cu toate acestea, staff-ul “roş-albaştrilor” a venit cu un plan prin care mijlocaşul ar fi putut să joace în derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, out pentru derby-ul FCSB – CFR Cluj. Durerile nu l-au lăsat în pace

Din informaţiile FANATIK, oficialii FCSB au vrut să-l bage la antrenamente pe Darius Olaru încă din această săptămână. Ideea “roş-albaştrilor” era ca jucătorul să aibă cât mai multe şedinţe de pregătire până la derby-ul cu CFR Cluj, programat pe 3 mai.

FANATIK a aflat că Darius Olaru a resimţit dureri la umărul afectat şi nu a putut să se antreneze normal. Astfel, planul “roş-albaştrilor” a picat, iar mijlocaşul de 23 de ani iese din planurile lui Toni Petrea pentru duelul contra campioanei României, ultimul din turul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, lui Darius Olaru i-a sărit umărul în urma duelurilor fizice dure cu jucătorii lui Sepsi Sfântu Gheorghe şi are ligamentele afectate.

FCSB are emoţii cu Florin Tănase înainte de meciul cu Academica Clinceni

Problemele par să nu se mai termine pentru FCSB, iar ultimul semn de întrebare vine de la Florin Tănase. FANATIK a anunţat în exclusivitate că golgeterul “roş-albaştrilor” a resimţit dureri la picior şi a ieşit din antrenamentul de marţi, iar prezenţa în meciul cu Academica Clinceni este în dubiu.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase este cel mai bun marcator al celor de la FCSB în actualul sezon, cu 19 goluri în cele 27 de meciuri jucate în actualul sezon din Liga 1. În plus, mijlocaşul de 26 de ani a mai contribuit cu 4 pase decisive.

Darius Olaru şi Florin Tănase, în topul InStat al celor mai buni mijlocaşi centrali ofensivi

La finalul sezonului regulat, FCSB domina cu autoritare la capitolul mijlocaşi centrali ofensivi, conform cifrelor InStat. Olimpiu Moruţan avea cel mai mare index din Liga 1 pe acest post (291), fiind şi cel mai bun fotbalist din Liga 1. Pe locul 2 s-a clasat Florin Tănase (273), în timp ce Darius Olaru a încheiat podiumul (270).

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 5-a, FCSB se va mai duela cu Academica Clinceni (deplasare, 22 aprilie), Sepsi Sfântu Gheorghe (acasă, 25 aprilie) şi U Craiova (deplasare, 29 aprilie).


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: