Fotbal intern

Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru râd de FCSB după înfrângerea cu Poli Iași: ”Astea sunt soluţii și decizii luate peste noapte”

19.08.2019 | 00:10
Ilie Dumitrescu si Basarab Panduru rad de FCSB dupa infrangerea cu Poli Iasi Astea sunt solutii si decizii luate peste noapte

Foștii internaționali Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru râd de FCSB după înfrângerea din meciul cu Poli Iași, scor 1-2, din etapa a șasea a Casei Pariurilor Liga 1. ”Roș-albaștrii” au ajuns la al patrulea eșec consecutiv în campionat și se află pe locul 11 în clasament, cu doar patru puncte.

Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru, râd de FCSB după înfrângerea cu Poli Iași: ”E foarte greu să ai rezultate așa”

”Vor apărea jucători la meciul cu portughezii, va fi Planic alături de Marc, să vedem…pentru că nu există omogenitate între fundași, am văzut și astăzi. Va apărea Vînă la mijloc. Să vedem ce 11 va găsi antrenorul. E foarte greu să ai rezultate așa. Dacă ştii că există acum și termenul ăsta de comparație, ce se întâmplă pe la Viitorul, pe la CFR, cu sistemul ăsta de rotaţie şi vedem 7-8-9 jucători schimbaţi de Dan Petrescu în campionat. Dar acolo vorbim de omogenitate”, a spus Ilie Dumitrescu după meciul pe care FCSB l-a pierdut cu Poli Iași.

”Nu vorbim de Traore, că nu se pune problema să joace, aşa ca la FCSB. Azi îl transferi şi mâine joacă. Termenul de comparaţie există, dar nu avem aceleași date. Astea sunt soluţii și decizii luate peste noapte, în criză de timp, e foarte greu, ai nevoie de timp să te adaptezi la rigorile de la FCSB, omogenitate, zile de antrenamente. Problema se pune că, dacă îţi apare unul ca Gikiewicz peste noapte, nu ai cum… Nu ai văzut că întreba: cine e băiatul ăsta? Adică e foarte greu. Plus Pintilii, care intră după o pauză mare, nu poate aduce un plus. La fel şi cu Bizonul şi cu Adi Popa. CFR are vreun accidentat în afară de Culio? Nu. Păi atunci e normal”, a mai spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”E bine că se întâmplă ce se întâmplă, poate își dau și ei seama că trebuie să schimbe”

”E normal că te bate Iașiul, pentru că Iașiul e mai bună și decât a doua ta echipă! Și CFR Cluj joacă cu rezervele, dar la CFR se face totul calculat, nu există problema să existe comparație! Cei de la FCSB spuneau că ‘merge și așa’, dar e bine că se întâmplă ce se întâmplă, așa își dau seama că trebuie să schimbe lucruri. Totuși, mi-e greu să cred că poţi să pui acum un antrenor. Nici nu ştiu dacă e normal. Bine, la ce se întâmplă nici nu mai contează!”, a afirmat și Basarab Panduru la Telekom Sport.

FCSB a fost învinsă de Poli Iași, scor 1-2, în etapa a șasea din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul jocului, antrenorul ”roș-albaștrilor”, Vergil Andonache,  a acuzat arbitrajul.