Ilie Dumitrescu, totul despre relaţia cu Gigi Becali. “Ar fi împotriva principiilor mele să fac asta. E josnic!”

Claudiu I    Iuliana Spirache   
in FCSB
07/12/2018, 14:03
Ilie Dumitrescu, totul despre relaţia cu Gigi Becali. “Ar fi împotriva principiilor mele să fac asta. E josnic!” GALERIE FOTO
Ilie Dumitrescu a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Ilie Dumitrescu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali, după ce a apărut informaţia că se implică mai mult decât ar trebui la FCSB şi că îi transmite latifundiarului din Pipera toate ideile pe care le are în legătură cu vicecampioana României.

Fostul internaţional român susţine că legătura dintre el şi Gigi Becali nu are nicio treabă cu FCSB şi a recunoscut că vorbeşte la telefon cu patronul “roş-albaştrilor”, dar că schimbările făcute de Nicolae Dică la meciurile vicecampioanei României nu sunt influenţate de el.

Ilie Dumitrescu, detalii despre relaţia cu Gigi Becali

“Ipoteza vehiculată nu reprezintă realitatea! Eu nu aş face niciodată aşa ceva. Eu, Ilie Dumitrescu, nu i-aş face aşa ceva niciunui antrenor, fie că se numeşte Dică, Dan Petrescu, Andone, Olăroiu. Niciodată nu i-aş da un sfat! Dacă pe mine mă sună vreodată Gigi, mă sună pentru o chestie din emisiune. Niciodată nu m-a întrebat pe mine Gigi, legat de echipă, sau să fac schimbări. Niciodată! Că este în asentimentul meu în unele momente, dacă eu declar ceva în emisiune, asta e altceva”, a reacţionat vehement Ilie Dumitrescu.

”Gigi e martor, e o persoană care nu minte, niciodată în viaţa mea nu am vorbit cu Gigi sau să îi dau un mesaj. Nici el nu mi-a cerut vreo părere să facă o schimbare. Niciodată în viaţa mea nu aş face lucrul ăsta. Pentru mine, ar fi josnic, foarte josnic şi mi-aş bate joc de oameni care muncesc. Pentru mine, e uşor aici în studio. Ar fi împotriva principiilor mele de viaţă să fac asta”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport TV.

Iată rezultatele obţinute de FCSB cu Ilie Dumitrescu pe bancă:

Ultima echipă antrenată de Ilie Dumitrescu a fost FCSB, în perioada august 2010 – septembrie 2010, când a stat pe banca tehnică a echipei finanţate de Gigi Becali în 8 meciuri.

  • 16 august 2010 – FCSB – Vic. Brăneşti, scor 2-1
  • 19 august 2010 – FCSB – Grasshoppers, scor 1-0
  • 2 august 2010 – FC Vaslui – FCSB, scor 0-3
  • 26 august 2010 – Grasshoppers – FCSB, scor 3-4
  • 29 august 2010 – FCSB – Poli Timişoara, scor 1-1
  • 11 septembrie 2010 – Unirea Urziceni – FCSB, scor 1-0
  • 16 septembrie 2010 – Liverpool – FCSB, scor 4-1
  • 20 septembrie 2010 – FCSB – Astra Ploieşti, scor 1-1
Închide ×