Simona Halep

Ilie Năstase a dezvăluit problemele pe care le are Simona Halep în circuitul WTA: ”Este vânată”

03.03.2020 | 12:43
Ilie Nastase a dezvaluit problemele pe care le are Simona Halep in circuitul WTA Este vanata
ADVERTISEMENT

Fostul tenismen Ilie Năstase a dezvăluit problemele pe care le are Simona Halep în circuitul WTA, după ce a câștigat două turnee de Grand Slam și a fost numărul 1 mondial.

Ilie Năstase a dezvăluit problemele pe care le are Simona Halep în circuitul WTA: ”Ar trebui să se ducă mai des la fileu”

”A progresat tehnic. Acum lovește mingea, mai și atacă, mai pune și o scurtă. Dar o să aibă mereu probleme cu cele care lovesc tare. Ar trebui să se ducă mai des la fileu”, a spus Ilie Năstase despre problemele Simonei Halep în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

”Problema este că acum toate vor să o bată, nu mai este o necunoscută. Este vânată. I-am și zis! Ai fost numărul 1, gata, liniștește-te!”, a mai declarat primul lider al clasamentului ATP pentru gsp.ro.

”Dă-le naibii de turnee mici, concentrează-te pe alea mari!”

”Acum, ce contează sunt turneele de Grand Slam. Dă-le naibii de turnee mici, concentrează-te pe alea mari! De-aia mi-a și părut rău că a pierdut la Melbourne, unde eu am crezut că va câștiga clar”, a explicat Năstase.

ADVERTISEMENT

Fostul tenismen a povestit și care erau banii pe care îi câștiga la marile turnee: ”25.000 de dolari la US Open și la Roland Garros, parcă un pic mai mult la Wimbledon. La Turneul Campionilor se lua dublu. 50.000 de dolari pentru câștigătorul turneului, iar dacă se întâmpla să fii și numărul 1 în anul acela, 100.000”.

”Am primit telefon de la Ceaușescu”

Ilie Năstase a dezvăluit că Nicolae Ceaușescu l-a sunat și l-a obligat să meargă la ediția din 1973 a Wimbledonului, chiar dacă mai mulți jucători importanți au boicotat atunci întrecerea: ”Da, am primit telefon de la Ceaușescu. Țiriac, de exemplu, nu a participat”.

ADVERTISEMENT

”Majoritatea jucătorilor importanți din ATP au refuzat să mai vină la Wimbledon, solidarizându-se cu Pilic, care fusese suspendat pentru că nu a vrut să joace în Cupa Davis pentru Iugoslavia”, a mai precizat Nasty.

Halep merge la Indian Wells și Miami

Pentru Simona Halep vor urma cele două mari turnee de categorie Premier Mandatory de Statele Unite ale Americii. Primul va avea loc la Indian Wells, între 11 și 22 martie, iar cel de-al doilea la Miami, între 24 martie și 4 aprilie.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră va începe apoi sezonul de zgură, urmând să joace la Charleston și  Stuttgart, înainte de a merge la Madrid și Roma. Însă, marea încercare pentru Halep rămâne un nou titlu de Grand Slam la Roland Garros.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete