Life

Imaginea lui Teo Trandafir, folosită în mod abuziv. Ce spune vedeta despre aceste reclame

03.06.2020 | 15:50
Imaginea lui Teo Trandafir folosita in mod abuziv Ce spune vedeta despre aceste reclame
Imaginea lui Teo Trandafir, folosită în mod abuziv. Ce spune vedeta despre aceste reclame. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, dar nu înseamnă că nu are parte de incidente neplăcute în carieră. Cunoscuta vedetă este dezamăgită că unii oamenii se folosesc de imaginea sa pentru a promova anumite produse, transmițând cu această ocazie un mesaj.

Prezentatoarea Teo Trandafir, dezamăgită de firmele care-i folosesc imaginea în mod abuziv

Realizatoarea „Teo Show” de la Kanal D, nimeni alta decât celebra Teo Trandafir, este supărată că oamenii se folosesc de numele ei în mod abuziv. Fanii i-au transmis recent vedetei că o anumită firmă se folosește de imaginea ei pentru a promova un produs pentru paraziți intestinali.

ADVERTISEMENT

„Foarte multă lume m-a întrebat în ultimele zile despre cât de adevărată este o reclamă, în care apare o fotografie de a mea, la un produs pentru ceva paraziți intestinali. 

NU știu nimic despre acest produs. NU l-am folosit niciodată”, a spus Teo Trandafir, într-un video publicat pe contul său de Facebook referindu-se la reclama falsă care se face pe spatele ei.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, semnal de alarmă legat de reclamele abuzive

Cunoscuta prezentatoare de televiziune le-a transmis celor din mediul online că nu știe nimic despre această reclamă, cerându-le totodată imagini cu produsul în cauză pentru a trage la răspundere firma.

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că această companie se folosește în mod abuziv de imaginea sa, reclamele sale apărând întotdeauna în format video pe pagina sa de socializare. Așadar, cea în cauză nu este altceva decât o minciună.

ADVERTISEMENT

„Dacă mai vedeți reclama și aveți cum să-mi trimiteți fotografii, ar fi minunat. Am grăbi procesul de tragere la răspundere a celor care se folosesc abuziv de imaginea mea și care apoi va păcălesc. 

Toate recomandările pe care le fac sunt în format video și doar pe pagina mea oficială.

Nu va lăsați păcăliți, dacă aveți dubii, cel mai bine ar fi să întrebați. Vă mulțumesc și să avem o seară liniștită!”, a mai transmis prezentatoarea Kanal D, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT