News

Imagini de la priveghiul lui Nicu Maharu! Când va fi înmormântat fostul iubit al Simonei Sensual

22.03.2019 | 21:58
Familia lui Nicu Maharu a chemat lautari la priveghi

Trupul neînsuflețit al lui Nicu Maharu a ajuns acasă, în comuna Ghimpați, care a devenit puțin mai tristă, de la trecerea în neființă a celebrului interlop. Toţi cei care l-au cunoscut pe Nicolae Molea, pe numele lui real, au venit să-şi ia rămas bun de la el.

Priveghi cu lăutari la Nicu Maharu

Se știe că Nicu Maharu a fost un om de petrecere, un obișnuit al chefurilor cu lăutari, așa că familia sa nu putea să nu îi aducă lăutarii chiar și la priveghi. Așa că prin comuna Ghimpați s-au perindat mai mulți lăutari, care au cântat pentru ultima dată pentru Nicu Maharu.

Nicu Maharu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiei de 13 ani cu Simona Sensual. Bărbatul era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând. Starea lui de sănătate a început să se deterioreze din 2017.

Nicu Maharu va fi inmormantat sambata

Nicu Maharu va fi înmormântat sâmbătă

Atunci, el a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a paralizat pe partea dreaptă. Chiar el a fost cel care a spus că este bolnav. Avea o tumoră la cap. S-a dovedit apoi că era vrba de cance, iar acesta s-a răspândit în tot trupul lui Mahru. În noaptea de miercuri spre joi, Nicu Maharu a pierdut lupta cu cancerul, boală care îl ţintuise de mai multe luni la pat. Înainte cu câteva ore înainte să-și dea ultima suflare, Nicu Maharu a chemat preotul. A vrut să se spovedească și să facă pace cu Dumnezeu.

Lăutarii au cântat melodii de jale la priveghiul lui Nicu Maharu

Moartea lui Nicu Maharu a umplut rețelele de socializare de mesaje de condoleanțe din patea tuturor celor care l-au cunoscut.  ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu să te odihnească în pace. Om cu un caracter frumos”, ”Nu te vom uita niciodată. Respect, Nicu Maharu”. “Ai fost și vei rămâne o legendă! O să rămâi mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să te aibe în paza lui”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje care au curs pe pagina de Facebook.

Nicu Maharu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 23 martie, la ora 13.00. El va fi îngropat la cimitirul din comuna Ghimpați.