Fotbal international

Cum se distrează Cristiano Ronaldo în vacanţă. A lăsat bacşiş 20.000 de euro la personalul hotelului unde a stat în Grecia

24.06.2019 | 16:06
Cum se distreaza Cristiano Ronaldo in vacanta A lasat bacsis 20000 de euro la personalul hotelului unde a stat in Grecia

Cristiano Ronaldo a contribuit din plin la succesul naţionalei Portugaliei în prima ediţie a noii competiţii interţări înfiinţate de UEFA, Liga Naţiunilor şi acum se află în vacanţă alături de iubita sa Georgina şi de primul său copil, Cristiano Junior. Săptămâna trecută s-a aflat în Grecia, iar în aceasta a închiriat un yacht de lux, în valoare de 200.000 euro chiria săptămânal, şi a ajuns pe Riviera franceză.

Imagini din vacanţa lui Cristiano Ronaldo. Pe unde a fost starul portughez

Pe yacht Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu noul său antrenor la Juventus, Maurizio Sarri, abia numit şi cu care s-a întreţinut câteva ore bune. Sarri i-a propus portughezului să joace vârf, pentru că italianul crede că deşi are 34 de ani CR7 are potenţial să marcheze 40 de goluri pe sezon. Cristiano nu i-a dat un răspuns precis, dar ideea îl atrage, pentru că el oricum vrea să înscrie cât mai mult meci de meci.

Ronaldo, un maniac al pregătirii fizice permanente, nu a uitat acest aspect, deşi se află în vacanţă şi cum yachtul e dotat cu de toate, inclusiv şi cu o sală de forţă, a petrecut multe ore antrenându-se,el fiind şi un personaj ahtiat după propria imagine, care ţine enorm la aspectul fizic. În afară de sală Cristiano a executat multe salturi după yacht şi a făcut numeroase plimbări cu ski jet-ul.

Cristiano Ronaldo vacanţă. Starul portughez iubeşte mult apa

S-a pozat alături de Michael Jordan

În Grecia Ronaldo a ales aceeaşi locaţie ca anul trecut, la Costa Navarino şi a procedat identic, la finalul sejurului, din nou foarte mulţumit de condiţiile oferite. El a dăruit angajaţilor hotelului suma de 20.000 de euro, identică sezonului trecut. In imaginile de vacanţă Cristiano apare la un moment dat într-o fotografie cu fostul star din NBA de la Chicago Bulls, Michael Jordan, cu mesajul “Noi am făcut istorie“.

Cristiano Ronaldo vacanţă. Alături de Michael Jordan, fostul star NBA

Cristiano Ronaldo speră ca în noul sezon Juventus să joace mult mai ofensiv decât a făcut-o cu Massimiliano Allegri şi să pună mult mai multă presiune asupra careurilor adverse. Îşi doreşte foarte mult să iasă golgeterul Serie A, în primul sezon fiind învins de un atacant de 36 de ani, Fabio Quagliarella şi să ajute la câştigarea Champions League.