Fotbal international

Imagini exclusive din hotelul lui Chelsea. Păziți ca șefii de stat înaintea meciului cu PAOK. Foto

20.09.2018 | 14:16
Fanul lui Chelsea Londra s-a pozat alături de jucătorii lui Maurizio Sarri înaintea meciului cu PAOK

Agitație mare în jurul echipei Chelsea Londra înaintea meciului cu PAOK. FANATIK vă prezintă imagini exclusive din buncărul împânzit de bodyguarzi în care vedetele plătite de Roman Abramovich se relaxează pentru marele meci din Europa League, care are loc azi, în prima etapă din Grupa L, de la ora 19.55, pe stadionul Toumba din Salonic. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Maurizio Sarri a ales să își ducă jucătorii la un hotel de cinci stele care se află la 13 kilometri distanță de centrul orașului Salonic, toate acestea de teama suporterilor fanatici ai echipei pregătite de Răzvan Lucescu. Asta nu e tot! Pentru a fi siguri că nimeni nu îi va deranja înaintea meciului cu PAOK Salonic, oficialii echipei din Premier League au decis să angajeze peste 20 de bodyguarzi care să se ocupe de siguranța delegației venite din Londra.

Londonezii nu au dorit să fie fotografiați

Oficialii lui Chelsea Londra le-au cerut bodyguarzilor angajați pentru a menține ordinea la hotel ca să nu lase pe nimeni din incinta resortului să îi fotografieze pe jucătorii lui Maurizio Sarri. Cel care a reușit să se apropie de londonezi a fost un fan englez care a venit în Salonic special pentru a-și vedea favoriții. Acesta s-a cazat la hotelul Hyatt și a reușit să se fotografieze cu jucătorii lui Sarri, iar printre favoriții lui au fost Cesc Fabregas, Gary Cahill, Marcos Alonso și Pedro Rodriguez. Fotbaliștii lui Chelsea Londra au fost cazați în altă aripă a hotelului față de ceilalți clienți, toate acestea pentru a fi protejați de ochii curioșilor, iar când și-au încheiat plimbarea de dinaintea partidei cu PAOK Salonic s-au îndreptat cu rapiditate către camerele lor pentru a se odihni.

Bodyguarzii angajați de Chelsea pentru a-i proteja pe jucătorii lui Sarri.

Concentrare maximă în rândul fotbaliștilor lui Maurizio Sarri

Cei mai zâmbăreți jucători din lotul lui Chelsea Londra au fost braziianul Willian, spaniolul Pedro , francezul Olivier Giroud, dar și Alonso, în timp ce restul jucătorilor păreau foarte concentrați pentru meciul de pe Toumba. Cel care a surprins cu atitudinea sa a fost Kante, campion mondial cu naționala Franței, care a fost cel mai retras și a fost printre ultimii care au intrat în hotel. De asemenea, fostul antrenor al lui Vlad Chiriches de la Napoli, Maurizio Sarri, a fost o prezență extrem de discretă intrând în fruntea lotului și mergând apoi într-o directie total opusă față de jucătorii săi, unde a fost urmat de asistenții săi pentru o ultimă ședință tehnico tactică premergătoare jocului cu PAOK.

Citește și:

Delegația lui Chelsea Londra nu a dorit să atragă atenția

Oficialii lui Chelsea au decis ca autocarul echipei să nu vină în Salonic, toate acestea pentru a nu atrage atenția, preferând în schimb să aibă, conform regulilor, o escortă din partea poliției din Salonic, dar aceasta a stat la o distanță apreciabilă departe de autocar în timpul vizitei prin oraș.

Sold-out la PAOK Salonic – Chelsea Londra

Meciul PAOK Salonic – Chelsea se va juca cu porțile închise, după ce grecii au vândut toate biletele pentru partida din Grupa L a Europa League.

PAOK Salonic – Chelsea Londra, azi, ora 19.55, în Grupa L a Europa League, pe stadionul Toumba din Salonic, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: