Life

Imagini incredibile cu vedeta de la Vocea României! Ce a făcut Irina Rimes în centrul Chișinăului

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste de pe ambele maluri ale Prutului, vedeta de la Vocea României fiind una dintre cele mai cunoscute produse de ”export” ale Republicii Moldova.
13.03.2024 | 16:45
Imagini incredibile cu vedeta de la Vocea Romaniei Ce a facut Irina Rimes in centrul Chisinaului
Irina Rimes de la Vcea României și-a surprins fanii pe străzile din Chișinău / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Viața Irinei Rimes se duce între România, țara de adopție, și Republica Moldova, țara în care s-a născut. Iar de curând artista jurat de la Vocea României a mers în Chișinău unde a fost surprinsă în ipostaze rare.

Irina Rimes de la Vocea României și-a surprins fanii pe străzile din Chișinău

Irina Rimes de la Vocea României iubește muzica. Și, din imaginile pe care le-a postat pe conturile ei de socializare, este clar că vedeta face muzică unde și când poate. Indiferent de loc, dacă vede ocazia, Irina Rimes i-a microfonul în mână și își pune în valoare indiscutabilele calități vocale.

ADVERTISEMENT

Între repetițiile pentru turneul Sufrageria Irinei, care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă în Republica Moldova. Iar acolo a surprins pe toată lumea. Gestul ei a avut loc în Chișinu, în centrul orașului. Acolo, întâlnind o artistă care cânta în stradă o piesă, Irina Rimes i s-a alăturat.

Artista nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, Irina a interpretat, cum doar ea știe, unele dintre cele mai iubite piese ale sale, ,,Cosmos” și ,,Nu știi tu să fii bărbat”. Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată simplu, parcă pentru a nu fi recunoscută, jurata de la Vocea României le-a oferit fanilor săi un recital surprinzător. Și, zâmbind, cele două au făcut un duet care, probabil, ar fi întors toate scaundele juraților emisiunii de la Pro Tv.

Irina Rimes, ”în bețe” cu Tudor Chirilă

Jurată și colegă cu Tudor Chirilă la Vocea României, Irina Rimes nu a ascuns că discuțiile pe care le are cu rocker-ul au făcut-o și să plângă. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista originară din Republica Moldova s-a cam plâns de colegul ei de juriu.

ADVERTISEMENT

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară,  nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot (…)

ADVERTISEMENT

Lupta mea cea mai mare este cu încrederea în sine. Lupta din capul meu. Eu îmi dau seama că am avut doar oameni care m-au respectat și m-au iubit. Poate într-un mod particular, cum a fost Tudor. Cum să mă supăr când mă tachinează”, a spus Irina Rimes.

În altă ordine de idei, Irina Rimes, ajutată și de vizibilitatea obținută la Vocea României a pus la cale un turneu național de anvergură. Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica.

ADVERTISEMENT