Life

Cea mai mare dorință pe care o are Irina Rimes: ”Știu că o să sune mercantil”

Ce aspirații înalte are Irina Rimes. Cântăreața este conștientă că oamenii pot privi acest aspect într-un mod materialist.
12.05.2023 | 15:19
Cea mai mare dorinta pe care o are Irina Rimes Stiu ca o sa sune mercantil
Ce aspirații înalte are Irina Rimes. Cântăreața este conștientă că oamenii pot privi acest aspect într-un mod materialist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cea mai mare dorință pe care o are antrenoarea de la Vocea României. Frumoasa artistă este ferm convinsă că o să sune mercantil în ochii fanilor săi, dar crede că în felul acesta poate atinge libertatea de care are nevoie.

Ce aspirații înalte are Irina Rimes. Cântăreața este conștientă că oamenii pot privi acest aspect într-un mod materialist

Irina Rimes a spus într-un interviu ce aspirații înalte are. Cântăreața este foarte concentrată pe cariera muzicală și își dorește să strângă cât mai mulți bani din pasiunea sa. Aceasta este una dintre principalele sale priorități.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV crede că libertatea financiară îi aduce fericire, motiv pentru care în urmă cu câțiva ani și-a deschis și o firmă. Compania deținută de artista din Republica Moldova are ca obiect activități de interpretare artistică și spectacole.

„Știu că o să sune mercantil, dar să fac mulți bani. Pentru că în ziua de astăzi banii înseamnă libertate, nu neapărat fericire. Iar pentru mine libertatea înseamnă fericire. Și știu că, dacă aș face foarte mulți bani, aș putea să îi bucur și pe oamenii care lucrează cu mine.

ADVERTISEMENT

Toți au nevoie de bani. Știu că ar exista multe alte probleme de care nu știu acum, dar ar dispărea această presiune de a negocia fiurile pentru clipuri, pentru proiect, pentru investițiile care se fac în proiectul meu.

Cred că ar merge mult mai ușor toate. Creația este arta pentru artă și creația pentru creație, dar, la final de zi, trebuie să trăiești. Iar în proiectul meu nu mai este vorba doar de mine.

ADVERTISEMENT

E vorba despre toți oamenii care lucrează și trebuie să trăiască și ei și vreau să trăiască bine”, a mărturisit Irina Rimes în urmă cu puțin timp pentru unica.ro. Cântăreața a subliniat că nu are niciun regret.

Irina Rimes, planuri de viitor

Irina Rimes are numeroase planuri în viitor, toate concentrate în zona carierei. Vedeta de la Pro TV vrea să facă în continuare muzică și să scoată piese bune și interesante, care să fie pe placul fanilor săi de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta antrenoare de la Vocea României este complet schimbată de când a atins succesul, dar crede că într-un sens bun. Îndrăgita artistă a devenit mai înțeleaptă și mai responsabilă. În plus, acum are alte priorități.

ADVERTISEMENT