News

Imagini înfiorătoare de la Spitalul Județean Ploiești! Pacienții stau pe holuri, pe scaune, chiar și două zile în condiții inumane. Video

25.07.2020 | 12:02
Imagini infioratoare de la Spitalul Judetean Ploiesti Pacientii stau pe holuri pe scaune chiar si doua zile in conditii inumane Video
ADVERTISEMENT

Imagini înfiorătoare de la Spitalul Județean Ploiești acolo unde Unitatea de Primiri Urgențe nu mai face față din cauza numărului mare de persoane suspecte de COVID-19.

Culmea, unii dintre pacienți sunt nevoiți să aștepte pe holuri, pe scaune, chiar şi 2 zile. Totul se întâmplă în condiții pe care oamenii le descriu drept inumane

ADVERTISEMENT

Și medicii recunosc că sunt depășiți de situație și spun că oamenii trebuie să aștepte zile întregi rezultatul testului PCR pentru coronavirus.

Situație dramatică la Spitalul Județean Ploiești!

„Suntem pe creștere cu Prahova, fiecare zi din ce în ce mai multe cazuri, pacienții se adresează acestei untiăți, nu au unde merge mai departe în acest județ.

ADVERTISEMENT

E singurul loc unde pot veni cu simtomatologie acută și suntem obligați să îi tratăm ca urgențe și să îi recoltăm și așteptând chiar și 48 de ore până la obținrea rezultatului PCR”, a declarat  Violeta Tănase, UPU Ploiești.

Una dintre cauze este legată de faptul că la Spitalul Județean Ploiești există un singur aparat de testare. În plus, pacienții critică și condițiile din unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

„Spitalul Județean, salonul 14 COVID, igienă până la Dumnezeu, dorm efectiv pe un pat cu un cearșaf de hârtie, un pat care stă să cadă.

Dacă nu aș avea scaunul în sprijin, ar cădea. Totul deplorabil! În punguță acolo este și un mare gândac recolat de pe jos și se zice că este proaspăt dezinfectant. Vai de capul nostru!”, a declarat o pacientă pentru Câmpina Tv.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că județul Prahova a înregistrat până acum 1.323 de cazuri de COVID-19, dintre care 35 au fost confirmate pe 24 iulie.

În total, bilanțul din România a ajuns la 42.394 de cazuri, criza COVID-19 atingând un nou vârf, pe 24 iulie, când au fost anunțate 1.119 cazuri noi.

 

ADVERTISEMENT