Fotbal intern

În 2010 a fost copil de mingi la Unirea Alba Iulia-FCSB 2-1, acum e anunţat titular în meciul din Cupă!

26.09.2018 | 11:25
In 2010 a fost copil de mingi la Unirea Alba IuliaFCSB 21 acum e anuntat titular in meciul din Cupa

Alexandru Giurgiu îşi va aduce aminte mereu meciul Unirea Alba Iulia-FCSB 2-1, jucat în sezonul 2009-10, când a fost copil de mingi, iar ardelenii obţineau ultima victorie în faţa roş-albaştrilor. Opt ani mai târziu, fundaşul stânga de 26 de ani este anunţat titular în confruntarea cu vicecampioana României din 16-imile Cupei României, care se va disputa joi, de la ora 21:30, la Zlatna, pe stadionul “Minaur”.

La meciul jucat în mai 2010, Nicuşor Stanciu, colegul de cameră al lui Alexandru Giurgiu, îşi făcea debutul în Liga 1 Betano. “Am trăit o bucurie imensă. Unirea a câștigat, iar Nicu, colegul meu de cameră, a primit botezul primei scene”, a declarat Alexandru Giurgiu pentru ziarulunirea.ro.

Alexandru Giurgiu, copilul de mingi de la Unirea Alba Iulia-FCSB 2-1, vrea o surpriză în Cupă

După ce trăit pe viu meciul Unirea Alba Iulia – FCSB 2-1, Alexandru Giurgiu, fostul copil de mingi al ardelenilor, îşi doreşte o surpriză la partida din Cupa României, dar regretă că partida nu se va disputa pe stadionul “Cetate”, unde suporterii ar fi venit în număr mult mai mare. “Este cel mai important joc de când am revenit acasă, o sărbătoare pentru noi. Dacă reușim o mare surpriză, Unirea Alba Iulia va reintra, inevitabil, în atenția generală. Ne gândim la acest meci ca la un vis pe care-l trăim în realitate. Șansele noastre, atâtea câte sunt, ni le vom juca până la capăt și sunt convins că noi, jucătorii, o să ne concentrăm mai mult ca la oricare meci din eșalonul al treilea. Altfel era dacă jucam acasă, pe ‘Cetate’, cu 10.000 de fani în tribune”, a mai precizat Alexandru Giurgiu.

Alexandru Giurgiu a jucat de-a lungul carierei pentru Unirea Alba Iulia, CS Turnu Severin, Astra Giurgiu, Dinamo II Bucureşti, Metalul Reşiţa, Farul Constanţa, SC Bacău şi Slavia Sofia.

Alexandru Giurgiu a fost copil de mingi la meciul Unirea Alba Iulia - FCSB 2-1 din 2010
Alexandru Giurgiu a fost copil de mingi la meciul Unirea Alba Iulia – FCSB 2-1 din 2010