News

În ce stare se află acum Mihai Constantinescu: „Nici mai rău, nici mai bine ca ieri”

15.05.2019 | 19:42
In ce stare se afla acum Mihai Constantinescu Nici mai rau nici mai bine ca ieri

Mihai Constantinescu se află în continuare internat la terapie intensivă, la Spilatul Floreasca, în stare gravă, în urma stopului cardiac suferit luni, 13 mai, în jurul orei 5:00. Medicii sunt rezervați în privința șanselor acestuia de supraviețuire, dat fiind că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, până când a sosit ambulanța

Mihai Constantinescu se află în continuare în stare gravă

Cei care îi sunt alături fizic sunt soția sa, Simona Secrier, fosta parteneră de viață, Mihaela Constantinescu, finul lui, Keo și mulți alții. Despre starea lui Mihai Constantinescu au vorbit surse medicale, afirmând că nu a suferit alte stopuri cardio-respiratorii. Sursele medicale au declarat și că starea de sănătate a solistului de muzică ușoară este staționară, dar foarte gravă, dat fiind că nu sunt semne că s-ar îmbunătăți în vreun fel.

„Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au explicat sursele medicale pentru mediafax.ro. Despre starea compozitorului a vorbit și Keo, care afirmă, de asemenea, că starea lui Constantinescu este stabilă, dar rămâne în continuare pe marginea prăpastiei.  Mai mult, finul compozitorului a subliniat că familia solistului ar dori ca lumea să se liniștească și ”să nu mai abereze”.

În ce stare se află acum Mihai Constantinescu: „Nici mai rău, nici mai bine ca ieri”
Surse medicale susțin că se află în continuare în stare gravă

Keo: „Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le țină ascunse”

Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţjnă ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător. Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă”, a declarat Keo pentru spynews. ro.