News

Înainte de rezultatele finale BEC, USR București o felicită pe Clotilde Armand pentru câștigarea Sectorului 1: Avem primar!

30.09.2020 | 10:48
Inainte de rezultatele finale BEC USR Bucuresti o felicita pe Clotilde Armand pentru castigarea Sectorului 1 Avem primar
ADVERTISEMENT

Bătălia pentru Primăria de la Sectorul 1 a fost câștigată, în opinia celor de la USR București, de candidata dreptei unite, Clotilde Armand.

În ciuda faptului că Biroul Electoral Central va stabili miercuri dacă se vor renumăra voturile sau dacă va fi declarat un câştigător, liderii formațiunii sunt siguri.

ADVERTISEMENT

Claudiu Năsui, liderul USR din Capitală, a postat un mesaj pe Facebook în care o anunță câștigătoare pe colega sa, Clotilde Armand.

USR București o felicită pe Clotilde Armand pentru câștigarea Sectorului 1: Avem primar!

Conform conducerii USR-PLUS, Clotilde Armand, candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1, ar avea peste 1000 de voturi în fața candidatul PSD, Daniel Tudorache, după finalizarea numărătorii.

ADVERTISEMENT

În acest sens, liderul USR București, Claudiu Năsui e ferm convins că, pentru următorii patru ani, Armand se va afla la primăria Sectorului 1.

”Indiferent cât s-au luptat, adevărul a învins. Avem primar la sectorul 1 şi este persoana aleasă de majoritatea cetăţenilor care şi-au exprimat votul duminică.

ADVERTISEMENT

Lupta nu s-a sfârşit, trebuie să existe repercusiuni pentru cei care au crezut că pot fura dreptul românilor la reprezentare.  Până atunci, felicitări Clotilde Armand, noul primar al sectorului 1”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

Armand: Matematic am învins

La rândul ei, oponenta lui Dan Tudorache și câștigătoarea de după exit-poll și datele preliminare, Clotilde Armand, spune că matematic a învins.

ADVERTISEMENT

”Am ieșit învingători, matematica a învins! Nu există baza legală pentru a relua numărarea. Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, să încerce să mai umble la voturi. Diferența este de peste 1000 de voturi”, a declarat Clotilde Armand, la finalul numărătorii voturilor.

Și liderul USR, Dan Barna, o consideră pe Clotilde Armand drept noul primar de la Sectorul 1. ”Am toată încrederea că următorii mulți ani vor fi cu adevărat ani de dezvoltare pentru Sectorul 1.

Faptul că toți colegii noștri au fost aici și ne-am asigurat că procedurile au fost respectate, ne permite ca fiecăruia dintre dumneavoastră să vă bucurați de votul dumneavoastră. Normalitatea se întoarce în București”, a declarat Barna marți seară.

ADVERTISEMENT