Fotbal intern

Încă o echipă din Liga 1 Betano își face stadion! Reacția oficială: când va fi gata arena. Foto

05.02.2019 | 14:09
Inca o echipa din Liga 1 Betano isi face stadion Reactia oficiala cand va fi gata arena Foto

A devenit oficial – încă o echipă din Liga 1 Betano își face stadion și se pregătește chiar să joace meciurile din play off sau play out pe el! Sibienii de la Hermannstadt și-ar fi dorit ca noua arenă să fie gata cât mai curând posibil, însă cel mai îngăduitor termen este luna martie. Trupa lui Vasile Miriuță va juca următoarele două meciuri considerate acasă la Pitești. De departe cea mai grea partidă este văzută cea cu Universitatea Craiova de peste două săptămâni.

”Locul în care vom juca cele două meciuri care mai sunt de jucat, socotite ca fiind pe teren propriu, este stadionul din Pitești. Mai mult ca sigur că vom juca acolo, avem susținerea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal. Am trecut pe la stadion și am văzut că e mult mai multă forfotă. Au montat niște prelate sub care se lucrează. Probabil că sunt celelalte șantiere închise și din cauza acesta au mai mulți muncitori pe stadion. Cred că ceea ce trebuiau să facă acum multe luni fac acum. Eu sunt optimist și sper să jucăm acasă cât mai repede, indiferent cât de puțin locuri vor fi, dar să jucăm la Sibiu, să le oferim sibienilor fotbal. Oricum așteptăm cât mai mulți fani pentru meciul cu Universitatea Craiova. Banii vor intra la bugetul clubului”, a declarat Teodor Birț, președintele celor de la Hermannstadt

Încă o echipă din Liga 1 Betano își face stadion! Arena din Sibiu
La Sibiu s-ar putea desfășura primele meciuri de play off sau play out din istorie

Încă o echipă din Liga 1 Betano își face stadion!

De remarcat că sezonul regulat în Liga 1 Betano se termină pentru sibieni pe data de 2 martie. Atât primăria orașului, cât și constructorul care se ocupă de modernizarea stadionului au stabilit data de 15 martie ca termen final pentru încheierea lucrărilor. Hermannstadt ocupă deocamdată locul 7 în clasament, la 3 puncte distanță de ultima poziție care duce în play off, loc ocupat în prezent de Astra Giurgiu.

  • 29 de puncte au acumulat cei de la Hermannstadt după 22 de jocuri