Fotbal intern

Încă o pierdere pentru Dinamo. Cât va lipsi Ivan Pesic după operația de hernie inghinală

04.10.2018 | 17:59
Inca o pierdere pentru Dinamo Cat va lipsi Ivan Pesic dupa operatia de hernie inghinala

Croatul Ivan Pesic s-a operat de hernie inghinală la una dintre cele mai importante clinci din Turcia și are toate șansele să revină pe teren abia anul viitor. 

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani suferea de exact aceeași afecțiune cu care s-a confruntat și Harlem Gnohere, jucătorul lui FCSB. Pesic a ratat ultimele trei partide pentru Dinamo tocmai din cauza acestei probleme medicale.

Cât va lipsi Ivan Pesic

“Fotbalistul dinamovist a fost operat la spitalul Acibadem Fulya de către profesorul Melih Paksoy. Hernia inghinală a fost tratată prin laparoscopie, revenirea pe teren a jucătorului fiind estimată peste 6 săptămâni”, se arată într-un comunicat de presă al clinicii unde Pesic s-a operat.

Croatul nu a fost integralist în nicio partidă din actuala stagiune, dar s-a aflat pe teren în șase dintre ele, iar împotriva lui Hermannstadt a marcat golul victoriei în minutul 90.

Cele mai bune perioade din cariera lui Pesic au fost la Zadar și la RNK Split, două formații pentru evolua constant din postura de titular. A făcut un pas important spre Hajduk Split în 2017, dar nu a reușit să se impună, Dinamo luându-l în acest an din postura de jucător liber de contract.

Croatul le-a intrat repede la inimă fanilor dinamoviști, după ce a înscris un gol în derby-ul cu FCSB disputat în luna februarie. Și-a mai trecut în cont și două assist-uri cu U Craiova și cu Concordia Chiajna.

Claudiu Niculescu a primit și o veste bună în această săptămână. Dinamo l-a transferat pe Gicu Grozav, atacant care în trecut a cochetat chiar și cu echipa națională sub comanda lui Cosmin Contra. Mutarea nu este văzută însă cu ochi buni de toată lumea, în special de Bogdan Stelea, care crede că Dinamo va continua să aibă probleme chiar și după venirea lui Grozav.

Dinamo joacă luni în deplasare cu Botoșani.