Sport

Încă un Hagi la Istanbul! Presa turcă anunță că Ianis s-ar fi înțeles cu Galatasaray!

Ianis Hagi ar fi fost transferat de Galatasaray este anunțul-bombă făcut de presa din Turcia. Internaționalul român ar urma să plece de la Rangers în vară.
31.03.2024 | 15:58
Inca un Hagi la Istanbul Presa turca anunta ca Ianis sar fi inteles cu Galatasaray
Presa din Turcia anunță că Ianis Hagi s-ar fi transferat la Galatasaray. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Anunț-șoc făcut de presa din Turcia! Ianis Hagi ar fi fost transferat de Galatasaray de la Rangers. Fiul lui Gică Hagi ar urma să facă pasul în lotul grupării Cim-Bom în vara acestui an. Campioana Turciei ar fi bătut deja palma cu scoțienii de la Rangers.

Ianis Hagi, transferat de Galatasaray?! Anunț-șoc făcut de presa din Turcia: „Au rezolvat”

Ianis Hagi evoluează în prezent la Alaves în La Liga. Evoluțiile mijlocașului ofensiv în vârstă de 25 de ani nu i-au impresionat pe spanioli, iar românul ar fi urmat să se întoarcă la finalul sezonului în Scoția, la Rangers.

ADVERTISEMENT

De altfel, atât Gică, cât și Ianis Hagi au anunțat că următorul pas este revenirea la Rangers. În cursul zilei de duminică, presa din Turcia a venit cu o informație-șoc. Akșam și Fotomac au dezvăluit că Ianis Hagi ar fi fost transferat de Galatasaray, echipa la care tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie.

Conform surselor menționate, Rangers ar fi bătut palma cu Galatasaray pentru transferul lui Ianis Hagi. Astfel, internaționalul român își va îndeplini visul din copilărie, de a îmbrăca tricoul echipei din Istanbul.

ADVERTISEMENT

”Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris jurnaliștii turci de la Fotomac.

  • 31 mai 2026 este data la care contractul lui Ianis Hagi la Rangers ajunge la final

Ianis Hagi îi calcă pe urme tatălui său

Cotat la 2,5 milioane de euro, Ianis Hagi ar urma să-i calce pe urme tatălui său. Gică Hagi a evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001 și a câștigat alături de gruparea din Turcia, printre altele, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

ADVERTISEMENT

„Daca voi ajunge fotbalist, sper sa joc la Galatasaray”, spunea Ianis Hagi în urmă cu aproximativ 14 ani. Galatasaray este lider în Turcia, iar fotbalistul român ar putea evolua în Champions League în sezonul următor.

Ianis Hagi ar urma să fie transferat definitiv de Galatasaray de la Rangers. Fiul lui Gică Hagi este născut în Turcia, pe când tatăl său îmbrăca tricoul celor de la Galatasaray. Ianis Hagi ar urma să facă pasul în Turcia, după EURO 2024, dacă va fi convocat de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu crede că Ianis Hagi va face față la Galatasaray: „Este un jucător bun, dar…”

Marius Șumudică a vorbit despre o posibilă plecare a lui Ianis Hagi la Galatasaray în direct la FANATIK SUPERLIGA la finalul anului trecut. Rămas liber de contract după despărțirea de Gaziantep, „Șumi” nu crede că fiul „Regelui” poate face față în Turcia.

 „Este un jucător bun, dar cred că în momentul de față nu poate să joace la Galatasaray. Niciun jucător român. Poate Drăgușin. Niciun jucător român nu poate să joace nici la Galata, nici la Fenerbahce. Asta este părerea mea”, a spus Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi și-a dorit dintotdeauna ca Ianis să joace la Galatasaray: „Mi-e foarte dor!”

Gică Hagi, care a fost antrenor la Galatasaray în perioada 2004-2005 și 2010-2011 a recunoscut că și-ar dori ca Ianis Hagi să îmbrace tricoul echipei la care a scris istorie. „Regele” a cucerit 4 titluri de campion al Turciei ca jucător cu Galatasaray.

„Mi-e foarte dor de Galatasaray. Am mult de lucru la Constanța, dar sper să vin cât mai curând la Istanbul pentru un meci de Liga Campionilor. Sunt mândru că am jucat pentru Galatasaray. Sper ca și fiul meu să îmbrace tricoul lui Galatasaray într-o zi”, au fost cuvintele lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT