Fotbal intern

Încă un titular s-a accidentat la FCSB! Roş-albaştrii cad pe capete! Ce se întâmplă la echipă. EXCLUSIV

19.07.2019 | 19:42
Inca un titular sa accidentat la FCSB Rosalbastrii cad pe capete Ce se intampla la echipa EXCLUSIV

Încă un jucător s-a accidentat la FCSB în acest debut de sezon. Şi e vorba de un titular din primele meciuri, omul adus să asigiure postul de fundaş dreapta! Claudiu Belu, fotbalistul venit în această vară de la Astra, s-a “rupt” şi nu va fi apt pentru partida cu Sepsi, de luni din Liga 1, de la ora 21.00.

Claudiu Belu s-a accidentat şi el! Ce variante mai are Bogdan Andone

Claudiu Belu s-a accidentat la partida cu Milsami din deplasare în preliminariile Europa League (scor 2-1 pentru roş-albaştri) şi se alătură şi el unei liste din ce în ce mai lungi de indisponibili. Necazurile au început pentru Bogdan Andone chiar în pre-sezon, când a aflat că nu se poate baza pe Gnohere şi pe Olimpiu Moruţan, ultimul “rupându-se” chiar înainte de începerea campionatului, leziunea sa la ligamente necesitând o pauză de aproape două luni.

Tot de două luni e vorba şi în cazul afecţiunii musculare pe care a suferit-o Mihai Roman, omul care a evoluat pe postul de fundaş stânga contra moldovenilor de la Milsami. Iar acum, vestea accidentării lui Belu vine să competeze un tablou în apărare care îi dă mari bătăi de cap lui Bogdan Andone. Astfel, Mihai Bălaşa, omul care fusese făcut praf pentru evoluţia sa ca fundaş stânga în primul meci al sezonului, cu Hermannstadt, va reveni cel mai probabil pe postul său “de început” din carieră, adică cel de pe partea dreaptă a apărării.

Debutul lui Claudiu Belu la FCSB nu a fost deloc unul liniştit. A fost scos vinovat pentru “găurile” din apărare de la partida cu Hermannstadt (4-3 pentru FCSB în prima etapă) şi a intrat direct în gura patronului Becali, care l-a ameninţat chiar că îl va da afară!. Celălalt partener de primit invective din partea finanţatorului FCSB după acest meci a fost chiar Bălaşa, cel care îl va înlocui cel mai probabil la meciul de la Sf.Gheorghe contra lui Sepsi.

Tags: