Fotbal international

Încă un transfer pentru FC Barcelona în această iarnă! Ce jucător au cumpărat catalanii

31.01.2019 | 16:52
Inca un transfer pentru FC Barcelona in aceasta iarna Ce jucator au cumparat catalanii

MARCA annunță că Barcelona a ajuns la un acord de principiu cu Toulouse pentru transferul jucătorului Jean-Clair Todibo. Puștiul în vârstă de numai 19 ani se va alătura lotului catalan în următoarele zile.

Barcelona semnase cu Todibo încă din 8 ianuarie, fundașul central intrând în ultimele șase luni de contract. Totuși, catalanii n-au vrut să mai aștepte până la vară și au plătit o sumă de bani către Toulouse pentru a-l transfera încă de acum.

Încă un transfer pentru FC Barcelona în această iarnă

Todibo a ajuns la Academia lui Toulouse în 2016, fiind promovat la echipa secundă după numai un an, iar în acest sezon făcând pasul spre prima echipă. A prins zece meciuri în tricoul lui Toulouse, marcând un gol și oferind un assist.

Jean-Clair Todibo poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș la închidere.

Chiar dacă va veni la Barcelona încă din această iarnă, e greu de crezut că fotbalistul poate deveni o opțiune de luat în calcul pentru Valverde, ținând cont atât de vârsta sa, cât și de obiectivele mărețe pe care și le propune cluburi.

Șase fundași centrali în lot!

Sunt șanse ca Todibo să fie trimis la Barcelona B pentru a se acomoda cu fotbalul spaniol, urmând ca din vară să facă parte din lotul primei echipe.

Barcelona are cinci fundași centrali în lot în acest moment: Pique, Umtiti, Lenglet, Murillo și Vermaelen. Teoretic, primii doi sunt oameni de bază în primul 11 al catalanilor, doar că Umtiti se confruntă cu o accidentare serioasă.

Barcelona a câștigat miercuri cu 6-1 returul cu Sevilla, calificându-se în semifinalele Cupei Spaniei. Catalanii sunt primii și în La Liga, având un avans de cinci puncte față de Atletico Madrid, respectiv de zece puncte față de Real Madrid.

Tags: