Fotbal international

Începe reconstrucția la Liverpool! Jurgen Klopp renunță la zece jucători

09.06.2018 | 10:35
Incepe reconstructia la Liverpool Jurgen Klopp renunta la zece jucatori

A început reconstrucția la Liverpool! După ce l-au cumpărat pe Fabinho de la AS Monaco și au făcut o ofertă pentru Nabil Fekir de la Olympique Lyon, “cormoranii” încearcă să scoată din lot jucătorii de care nu mai au nevoie. Emre Can și John Flanagan sunt la final de contract și vor pleca de pe Anfield Road.

Cei doi o vor părăsi pe Liverpool la finalul lunii iunie. Clubul a confirmat că Emre Can și John Flanagan nu mai figurează în planurile lui Jurgen Klopp pentru sezonul viitor. Despre plecarea lui Emre Can s-a scris de ceva timp, jucătorul german fiind curtat de Juventus Torino. Campioana Italiei s-ar fi înțeles cu mijlocașul lui Liverpool, care ar urma să semneze pe o perioadă de 5 ani. De partea cealaltă, John Flanagan pleacă de la club după ce în ultimele 6 luni a jucat sub formă de împrumut la Bolton, în Championship.

Fundașul dreapta a debutat la Liverpool în sezonul 2010 – 2011, dar nu a dat randament și nu mai figurează în planurile primei echipe din luna septembrie a anului trecut. Flanagan a fost condamnat la un an de muncă în folosul comunității, după ce și-a agresat iubita.

A început reconstrucția la Liverpool! Klopp face curățenie și la tineret

Jurgen Klopp are planuri mari pentru sezonul următor, după ce a fost învins de Real Madrid în finala Champions League. Tehnicianul lui Liverpool face curățenie la echipa de tineret, pentru a se asigura că viitorul echipei va fi asigurat doar de cei mai buni fotbaliști. Toni Gomes, Paulo Alves, Michel Parker, Jordan Williams, Anthony Glennon, Jordan Hunter și Harvey Whyte pleacă de la Liverpool la sfârșitul lunii iunie, în timp ce Yan Dhanda a semnat deja cu retrogradata Swansea.