Fotbal international

Liverpool a făcut primul transfer după finala Champions League. A costat 50 de milioane de euro

29.05.2018 | 08:41
Liverpool a facut primul transfer dupa finala Champions League A costat 50 de milioane de euro

Liverpool a făcut primul transfer după finala Champions League pierdută în fața lui Real Madrid, scor 1-3. “Cormoranii” s-au înțeles cu AS Monaco și l-au transferat pe Fabinho pentru 50 de milioane de euro.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani va ajunge pe Anfield Road pe 1 iulie. Abilitățile și calitățile jucătorului l-au impresionat pe antrenorul Jurgen Klopp, care are la dispoziție 230 de milioane de euro pentru transferuri. Neamțul crede că Fabinho nu doar va crește calitatea lotului, dar va și aduce o mentalitate care se potrivește perfect cu vestiarul lui Liverpool.

“Am obținut semnătura unui jucător fantastic. Reputația caracterului său în vestiar și atitudinea de la antrenamente sunt lucruri care îl caracterizează. Are abilitatea și mentalitatea să joace la nivel înalt pe mai multe poziții. Din punct de vedere tactic este foarte puternic și este foarte inteligent. Cred că aduce îmbunătățiri lotului nostru și nu sunt mulți jucători despre care să spui asta în acest moment, în condițiile în care calitatea de aici este la un nivel foarte înalt. Îmi place că este un tânăr cu multă experiență, cu foarte multe meciuri jucate la un club competitiv. Convocarea la naționala Braziliei îl recomandă”, a declarat Jurgen Klopp despre Fabinho.

 

Ce a declarat Fabinho după ce a fost transferat la Liverpool

După ce a semnat cu Liverpool, brazilianul a declarat că nu a stat pe gânduri când a auzit că este dorit pe Anfield. “Sunt foarte fericit pentru acest transfer. E ceva ce mi-am dorit mereu. Este o echipă măreață, cu o infrastructură impresionantă. Abia aștept să îmbrac tricoul, să ies pe teren și să văd cum voi fi primit de suporteri. Am văzut meciurile lui Liverpool din acest sezon. Este o echipă intensă, foarte rapidă. Atacă foarte repede și le pune mari probleme adversarilor. Liverpool joacă în probabil cel mai puternic campionat din lume, au fost multe lucruri care au cântărit greu când am luat decizia să vin aici. Sunt foarte fericit”, a declarat Fabinho.

Tags: