Pariuri sportive

VIDEO / TRAGEDIE! Un suporter a MURIT după ce a fost aruncat în rîu şi bătut de suporterii rivali!

UPDATE / Au apărut noi detalii referitoare la decesul suporterului lui Deportivo. În confruntarea dintre cele două grupuri de suporteri alţi 11 au fost răniţi, dintre care 3 au răni în urma...
30.11.2014 | 16:31
VIDEO  TRAGEDIE Un suporter a MURIT dupa ce a fost aruncat in riu si batut de suporterii rivali

UPDATE / Au apărut noi detalii referitoare la decesul suporterului lui Deportivo. În confruntarea dintre cele două grupuri de suporteri alţi 11 au fost răniţi, dintre care 3 au răni în urma unor înjunghieri. Viaţa lor e în afara oricărui pericol, însă sînt spitalizaţi. Poliţia a operat 24 de arestări din mai multe facţiuni ale lui Atletico Madrid pentru a găsi vinovatul pentru moartea suporterului. 

Numele suporterului decedat în rîul Manzanares este Francisco Romero Taboada, avea 43 de ani şi un copil. Autorităţile au declarat decesul în jurul orei 15:00.

Marca scrie că bătaia între grupurile de suporteri a început în jurul orei 10:0 şi au fost implicaţi peste 200 de suporteri, însă nu se cunoaşte exact dacă bătaia a fost premeditată de suporterii celor două echipe.

UPDATE / Fanul înjunghiat şi aruncat în rîul Manzanares a murit la puţin timp la spital, conform presei din Spania. Fanul era membru al unei facţiuni din galeria lui Deportivo, era în vîrstă de 43 de ani şi avea un copil.

*****************************

Incidente în Spania înaintea meciului dintre Atletico Madrid şi Deportivo la Coruna, din etapa a 13-a. El Mundo Deportivo notează că în jurul orei 9, duminică dimineaţă, un tînăr în vîrstă de 30 de ani a fost bătut grav de fanii lui Atletico, 11 la număr.

Suporterul lui Deportivo este în stare gravă după ce a făcut hipotermie, fiind aruncat într-un rîu din oraş. Conform medicilor, tînărul este în stare gravă şi sînt îngrijoraţi dacă va supravieţui sau nu. Partida dintre Atletico şi Deportivo se va disputa duminică, de la ora 13:00.

VIDEO CU INCIDENTELE

Tags: