Fotbal international

Incredibilă ofertă pentru rusoaice la Campionatul Mondial: “Câştigaţi 40.000 de euro!”

21.06.2018 | 20:26
Incredibila oferta pentru rusoaice la Campionatul Mondial Castigati 40000 de euro

Incredibilă ofertă pentru rusoaice la Campionatul Mondial făcută din partea unui mare lanţ de fast-food, Burger King. O ofertă absolut şocantă ca idee, dar cu o ţintă destul de bine aleasă, pentru că se ştie că rusoaicele sunt printre cele mai frumoase femei din Europa, dacă nu chiar din lume.

Burger King le promite o uriaşă sumă de bani, nu mai puţin de 40.000 de euro, precum şi livrarea pe viaţă a unuia dintre sortimentele sale, la alegerea celei care acceptă şi pune în practică propunerea. O propunere care a stârnit în numai câteva ore o grămadă de comentarii mai puţin pro şi mai mult contra pe reţele de socializare.

Incredibilă ofertă pentru rusoaice. “Rămâneţi gravide cu jucătorii de la Mondial!”

Concret, această sumă plus premiul pe viaţă în hamburgeri va fi acordat rusoaicei sau rusoaicelor care vor întreţine relaţii sexuale cu jucătorii prezenţi la turneul final şi care vor rămâne însărcinate cu aceşti jucători. “Înainte, credem în tine!” este finalul acestui mesaj. Ca urmare a valului de proteste declanşat de această iniţiativă cel puţin excentrică organizatorii de la Burger King au fost nevoiţi să îşi ceară scuze faţă de toate femeile din Rusia.

Incredibilă ofertă pentru rusoaice la Campionatul Mondial! 40.000 de euro pentru cea care va rămâne gravidă cu un jucător de la Mondial. În imagine o superbă suporteră a Rusiei
Incredibilă ofertă pentru rusoaice la Campionatul Mondial! 40.000 de euro pentru cea care va rămâne gravidă cu un jucător de la Mondial
Tags: