Fotbal intern

Îndemnul tulburător al lui Cosmin Paşcovici pentru “tricolori”. Video

11.10.2018 | 20:49
Indemnul tulburator al lui Cosmin Pascovici pentru tricolori Video

Cosmin Paşcovici a trecut prin momente dificile în ultima săptămână. Denis, fiul fostului internaţional român, a murit la vârsta de 14 ani, dar înainte ca medicii să îl anunţe pe Cosmin Paşcovici că şi-a pierdut fiul acesta le-a transmis “tricolorilor” lui Cosmin Contra un îndemn tulburător.

Denis a suferit un atac cerebral sâmbătă, iar joi seara s-a stins din viaţă la 14 ani, împliniţi pe 20 septembrie. Cosmin Paşcovici a acceptat ca să le transmită un mesaj emoţionant jucătorilor lui Cosmin Contra cu câteva ore înainte să afle că fiul său nu a mai rezistat şi a decedat.

Iată îndemnul tulburător al lui Cosmin Paşcovici pentru “tricolori”

„Băiețelul meu, Denis Pașcovici, a făcut sâmbătă un atac cerebral. Este la spital în comună și are creierul inundat de sânge. Nu știm dacă va mai trăi. Aș vrea să jucați acest meci pentru Denis, el fiind un fan mare al echipei naționale. Mi-aș dori din toată inima să câștigați pentru el” – a fost mesajul emoționant transmis de Pașcovici tricolorilor înainte ca fiul său să treacă în neființă.

Mesaj pentru tricolori

În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Denis Paşcovici nu a putut avea o copilărie obişnuită. Micuţul a fost operat de 17 ori pe creier, din care nu mai avea decât 20%, în urma unui cancer. Prima intervenţie chirurgicală a avut loc atunci când fiul fostului internaţional român avea doi ani. Site-ul oficial al echipei naţionale a României a anunţat că Denis Paşcovici a decedat.

Mesajul postat de FRF

“În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!”, este mesajul care a însoțit postarea de pe pagina echipei naționale.