Fotbal intern

Înmormântarea lui Ilie Balaci. Câteva mii de oameni și-au luat adio de la „Minunea blondă” Video+foto

Ilie Balaci a fost înmormântat în cimitirul Sineasca din Craiova. Legendarul jucător al oltenilor a fost condus pe ultimul drum de câteva mii de oameni, care i-au strigat încontinuu numele. FANATIK.RO vă prezintă filmul în care Craiova şi toată ţara şi-a luat adio de la Ilie Balaci.

VIDEO:

https://www.facebook.com/FanatikShow.ro/videos/1069431439848098/?__xts__[0]=68.ARBNzLrgpAOne8GYCyaszldsXl1sBB94jFwiVPh77cfDNsezWyR9APpNoH–rGsoxzkkX4TdvXtTnhn-fag2lOVgpQwCShpooy8qSznHP92fTXNlTpfwi9M9dTDac5VTgnufZAhvb5wouk9RhRoU1qZxzfJVizMPKQtz_7of78VySTRZNhbVjdsyBmCt5AdsWE_-ZBo0nQm6ag6dU_F_l2qL5tadxkQ1BGsleeY&__tn__=-R

UPDATE, ora 16:15 Ilie Balaci a fost înmormântat. Minunea Blondă își va dormi semnul de veci la Cimitirul Sineasca din Craiova. Câteva mii de oameni au asistat la slujbă.

UPDATE, ora 16:02 Mama lui Ilie Balaci se odihneşte într-o maşină a familiei. Femeia se simte în continuare rău

UPDATE, ora 15:57 Sute de coroane au fost aduse la mormântul lui Ilie Balaci

UPDATE, ora 15:50 Mama lui Ilie Balaci a primit îngrijiri de la echipa medicală, dar a refuzat să meargă la spital. Atât pacienta, cât și familia s-au opus ca femeia să fie dusă la o unitate de primiri urgențe și au insistat să rămână pe loc

UPDATE, ora 15:43 Un echipaj de intervenție a ajuns la Cimitirul Sineasca. Medicii au preluat-o de urgență pe mama lui Ilie Balaci. Femeia se simte rău și nu mai poate sta în picioare

UPDATE, ora 15:40 Galeria Universității Craiova îi scandează numele lui Balaci. Au fost aprinse din nou torțe

UPDATE, ora 15:39 Florin Răducioiu, cu fularul Universității Craiova la gât, plânge în timpul slujbei. Lângă el se află Ionuț Lupescu

UPDATE, ora 15:38 Sunt mii de oameni care asistă în acest moment la slujba de înmormântare a lui Ilie Balaci din Cimitirul Sineasca

UPDATE, ora 15:34 Momente crunte la căpătâiul lui Ilie Balaci. Mamei fostului fotbalist i s-a făcut rău în timpul slujbei

UPDATE, ora 15:33 La înmormântare este prezentă și mama lui Ilie Balaci. Femeia a primit îngijiri medicale, ieri, în timpul priveghiului

UPDATE, ora 15:29. Clipe cu adevărat dramatice! Lorena, fiica lui Ilie Balaci plânge și strigă: „Tatăl meu scump!”

UPDATE, ora 15:25. Suporterii au aprins și o fumigenă la mormântul lui Balaci

UPDATE, ora 15:22. Fanii Universității Craiova au aprins torțe în apropiere de locul în care Ilie Balaci o să fie înmormântat

UPDATE, ora 15:20. Sorin Cârțu, cu fularul Craiovei la gât, a ajuns și el la Cimitirul Sineasca

UPDATE, ora 15:15. Sute de oameni așteaptă în cimitir sosirea cortegiului funerar. Sunt prezente și nume importante ale fotbalului românesc

UPDATE, ora 15:05. Cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Sineasca acolo unde Ilie Balaci va fi înmormântat

UPDATE, ora 14:55. Zeci de oameni aruncă flori pe maşina cu trupul lui Ilie Balaci

UPDATE, ora 14:40. Cortegiul funerar se deplasează către cimitir. Mii de oameni îl conduc pe Ilie Balaci pe ultimul drum

Cortegiul funerar Cortegiul funerar

Cortegiul funerar
Cortegiul funerar

UPDATE, ora 14:30. Fanii au aprins torţe pe scările Universităţii din Craiova. Lumea a ieşit la balcoane şi îi strigă numele lui Ilie Balaci.


UPDATE, ora 14:09. S-a încheiat slujba şi sicriul a fost transportat de militari într-un cor de aplauze şi multe lacrimi în carul funebru. Oamenii au pornit spre cimitir pentru a-l conduce pe Ilie Balaci pe ultimul drum.


UPDATE, ora 13:48. Unui bărbat i s-a făcut rău lângă Biserica “Sfântul Ilie”, acolo unde are loc slujba pentru Ilie Balaci.


UPDATE, ora 13.30. Onoruri militare în faţa bisericii unde se ţine slujba pentru Ilie Balaci


UPDATE, 13.20. Străzile din jurul bisericii “Sf. Ilie” sunt blocate. Acolo a avut loc şi un incident. O femeie a căzut de la circa 12 metri, de pe un bloc, şi ulterior a murit, anunţă prosport.ro.


UPDATE, ora 13.15. Florin Rădocioiu, Cămătaru şi Ionuţ Lupescu au preferat să aştepte afară până când slujba oficiată de IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, se va termina.


UPDATE, ora 13.10. Aproximativ 2.000 de oameni sunt în afara Bisericii “Sf. Ilie”. La slujbă pot participa doar rudele şi prietenii apropiaţi ai lui Ilie Balaci.

https://www.facebook.com/FanatikShow.ro/videos/254963401869555/?__xts__[0]=68.ARBK7E-o0w30mrc7QiE4c5vQw_S-ewBBDJ2MgD2w_-9VP2A-WE01XAzldwTcaHlLJ9mb5vIhG82CZeWD6_2RTzr2nIo-F7F00vNm1sGkzOzFje1y5ILhK0kdS3TSKbydBm-DcQ8zhkhXga1tr5t2VNFgHb3bdWgiDwgX9YXv64d_x1YhscY_ehIW0vZytrVRlsshWyindunYgVRxU9S7Osc3Ia3y1J_AG7fX&__tn__=-R


UPDATE, ora 13.00. Slujba de la Biserica “Sf. Ilie” a început.


VEZI AICI TOATE IMAGINILE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI ILIE BALACI!

UPDATE, ora 12.50. La slujba care va avea loc în incinta Bisericii “Sf. Ilie” vor putea participa doar rudele şi prietenii apropiaţi ai lui Ilie Balaci.


UPDATE, ora 12.45. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a ajuns la Biserica “Sf. Ilie” din Craiova. Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, va începe la ora 13.00.


UPDATE, ora 12.40. Fanii au plecat spre Biserica “Sf. Ilie” cu un banner de culoare neagră pe care scria numele fostului mare jucător Ilie Balaci.

Banner-ul fanilor care au făcut parte din cortegiul funerar al lui Ilie Balaci. Sursă foto: prosport

UPDATE, ora 12.35. Mii de oameni din Craiova au întâmpinat cortegiul funerar pe drumul spre Biserica “Sf. Ilie”. Oltenii au ieşit pe geamurile caselor cu steaguri alb-albastre.

Cortegiul funerar în timp ce se îndreaptă spre Biserica “Sf. Ilie” din Craiova. Sursă foto: gsp

UPDATE, ora 12.15. În drum spre biserică, florile şi coroanele sunt ţinute de juniori ai clubului Universitatea Craiova, care poartă tricouri cu poza lui Ilie Balaci. Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, va începe la 13.00, la Biserica “Sf. Ilie” din Craiova.


UPDATE, ora 12.05. Cortegiul funerar se îndreaptă spre Biserica “Sf. Ilie” din Craiova.


UPDATE, ora 12.00. S-a terminat slujba de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Fanii au aprins torţe în momentul în care Ilie Balaci a fost scos din arenă.


UPDATE, ora 11.30. Un sobor de preoţi de la Mitropolia Oltenia a ajuns la stadionul “Ion Oblemenco” pentru a oficia slujba în memoria lui Ilie Balaci.


UPDATE, ora 11.25. Oficialii echipei FCSB au trimis o coroană cu flori la stadionul Ion Oblemenco pentru Ilie Balaci.


UPDATE, ora 11.15. La stadion au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ilie Balaci.

Momentul în care Gică Popescu ajunge pe stadionul Ion Oblemenco. Sursă foto: prosport
Gică Hagi sărută fotografia care se află lângă sicriul lui Ilie Balaci. Sursă foto: prosport

UPDATE, ora 11.10. VEZI AICI LIVE VIDEO TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ LA ÎNMORMÂNTAREA LUI ILIE BALACI!


UPDATE, ora 11.05. Jucătorii formaţiei Universitatea Craiova au ajuns la stadionul “Ion Oblemenco” pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ilie Balaci. Un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei va efectua o slujbă pe gazon la ora 11.30.

Jucătorii echipei Universitatea Craiova. Sursă foto: gsp
Jucătorii echipei Universitatea Craiova la stadionul
Jucătorii echipei Universitatea Craiova la stadionul “Ion Oblemenco”. Sursă foto: prosport

UPDATE, ora 11.00 Mama lui Ilie Balaci nu a fost singura care a întâmpinat probleme. Soţiei fostului fotbalist i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Starea femeii este sub control şi se află sub supravegherea medicilor aflaţi la stadionul “Ion Oblemenco”


UPDATE, ora 10.50. Emil Săndoi a propus ca tribunele stadionului “Ion Oblemenco” să poarte numele jucătorilor care au evoluat pentru Craiova Maxima şi au decedat.


UPDATE, ora 10.40. Lorena Balaci a ajuns la stadionul Ion Oblemenco însoţită de Eugen Trică, fostul ei soţ. Mamei lui Ilie Balaci i s-a făcut rău în momentul în care se îndrepta spre sicriul în care se află fostul mare jucător al României. A fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă, la fel cum s-a întâmplat şi la priveghiul care a avut loc luni. În cele din urmă, femeia a fost dusă pe braţe pentru a sta lângă sicriul pus la centrul gazonului.

Mama lui Ilie Balaci se îndreaptă spre sicriul fostului mare fotbalist. Sursă foto: cancan

UPDATE, ora 10.35. Sorin Cârţu a ajuns la stadion. Acesta a fost însoţit de Adrian Popescu, un fost jucător al Craiovei şi Lia Olguţa.


UPDATE, ora 10.30. Pe tabela stadionului “Ion Oblemenco” rulează imagini cu golurile marcate de Ilie Balaci pe parcursul carierei. Pe marginea terenului sunt afişate mesaje: “Balaci, de la 8 la infinit!” şi “Te vom iubi mereu!”


UPDATE, ora 10.15. Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, a vorbit în cursul zilei de marţi şi a explicat de ce a decis ca trupul neînsufleţit al fostului mare fotbalist să fie depus pe stadionul “Ion Oblemenco”. “Îmi spunea mereu aşa: ‘Eu sunt tatăl tău, dar eu aparţin lumii.’ Mereu îi spuneam că nu mai merg cu el la mall pentru că toată lumea vrea să se pozeze cu el. Nu puteam să bem o cafea liniştiţi. Am decis să îl depunem pe stadion pentru că nu am dorit să restricţionăm accesul nimănui. El era iubit”, a spus Lorena Balaci, fiica fostului mare jucător al Craiovei, marţi dimineaţa.


UPDATE, ora 10.10. Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost dus la centrul terenului de pe “Ion Oblemenco”. Acesta a fost pus pe un soclu învelit cu steagul Universităţii Craiova.


UPDATE, ora 10.00.  Pe stadionul “Ion Oblemenco” răsună “Lux aeterna”, creaţia lui Clint Mansell. Mai mult, lângă catafalc au fost amplasate mai multe scaune pentru membrii familiei lui Ilie Balaci.


UPDATE, ora 09.40. Coroanele sunt mutate pe gazon, acolo unde trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci o să fie depus. De la ora 11.30 un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei va efectua o slujbă. La stadion şi-au făut prezenţa Emil Săndoi, Silviu Bogdan, dar şi umoriştii Ţociu şi Palade.


UPDATE, ora 09. 30. Anunţul făcut de clubul Universitatea Craiova pe Facebook: “Marele 8, pe ultimul drum. Astăzi, de la ora 11.30 va avea loc o slujbă pe terenul stadionului “Ion Oblemenco”. De la 14.30 se va pleca la cimitirul Sineasca!”


Familia lui Ilie Balaci a decis ca trupul neînsufleţit al fostului mare jucător român să fie depus luni dimineaţa la biserica “Sântu Ilie” din centrul Craiovei, iar la 17.00 a fost dus la stadionul “Ion Oblemenco”, acolo unde cei care l-au iubit au putut merge pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Toate informaţiile despre înmormântarea lui Ilie Balaci

Trupul lui Ilie Balaci a fost depus pe terenul stadionului “Ion Oblemenco” marţi, 23 octombrie, ora 09.00. Cortegiul funerar se va deplasa spre Biserica “Sf. Ilie” din Craiova la ora 12.15, urmând ca plecarea spre Cimitirul Sineasca să aibă loc în jurul orei 14.00.

Iată programul funerariilor lui Ilie Balaci:

  • 09.00 – Depunerea trupului neînsufleţit pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
  • 11.30 – Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei, pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
  • 12.15 – Plecare spre Biserica Sf. Ilie
  • 13.00 – Sosire Biserica Sf. Ilie – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei
  • 14.00 – Plecare spre Cimitirul Sineasca. Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Suporterii din Craiova au profitat de faptul că familia lui Ilie Balaci a decis ca trupul neînsufleţit al fostului mare jucător să fie depus la stadionul “Ion Oblemenco”, iar luni seara şi-au făcut prezenţa pentru a-i oferi un ultim omagiu celui poreclit de olteni “Minunea Blondă”. Ultraşii din Peluza Sud ’97 Craiova au cântat zeci de minute în faţa arenei din Bănie şi au aprins torţe, iar oficialii grupării CS U Craiova se gândesc la posibilitatea de a retrage numărul 8, cel purtat în prezent de Alexandru Mateiu

Tags:
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni