Life

Inna, ținută ieșită din comun la Masked Singer România. Cum s-a îmbrăcat și câți bani a dat pe ea

Inna este detectiv în cel de-al doilea sezon Masked Singer România, unde deja face furori cu ținutele pe care le poartă.
10.09.2021 | 18:10
Inna tinuta iesita din comun la Masked Singer Romania Cum sa imbracat si cati bani a dat pe ea
Inna, ținută ieșită din comun la Masked Singer România. Cum s-a îmbrăcat și câți bani a dat pe ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nonconformistă și cu un stil vestimentar foarte bine pus la punct, frumoasa brunetă știe cum să se pună în valoare și care sunt ținutele care îi evidențiază trupul tras prin inel.

În prima ediție a noului sezon Masked Singer România, solista a avut o ținută ieșită din comun, care i-a trimis pe telespectatori cu gândul la un antrenament la sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Inna nu a purtat tocmai o ținută sport, ci mai degrabă două piese vestimentare, care i-au scos în evidență formele apetisante, mai ales în zona șoldurilor și picioarele.

Inna, ținută bizară la Masked Singer România. Cum a ales să se îmbrace vedeta

Bluza și pantalonii aparțin brandului Thierry Mugler, potrivit cancan.ro. Este vorba de un creator de modă francez, în vârstă de 72 de ani, foarte în vogă perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Inna a făcut o alegere excepțională cu ținuta aleasă, asta și pentru că nu se observă că outfit-ul este compus din două articole vestimentare. Pare mai degrabă un tot unitar.

Legat de banii pe care frumoasa cântăreață i-a scos din buzunar pentru vestimentația sport, dar în același timp sexy, iată că vedeta a cheltuit suma de 740 de euro.

ADVERTISEMENT

Bruneta știe ce să poarte și ce o avantajează, în ultima perioadă fiind mult mai îndrăzneață legat de ținutele pe care le afișează pe scenă sau la evenimente mondene.

Inna, ținută în prima ediție de la Masked Singer România
Inna, ținuta din prima ediție de la Masked Singer România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Inna, o artistă atentă la ținutele sale. Ce îi place să poarte

Artista originară din Constanța este foarte atentă la un aspect foarte important pentru orice star: stilul vestimentar, acesta reflectându-se nu numai în hainele purtate la concerte, ci și pe stradă.

ADVERTISEMENT

„Este foarte important să ai un stil, oricare ar fi el, și să te regăsești în ceva anume. Te poți inspira în ziua de azi din cele mai tari photo shooting-uri realizate de-a lungul timpului , fie că sunt din zilele noastre sau sunt mai retro,

Te poți inspira de la oamenii pe care îi urmărești pe Instagram sau pe rețelele de socializare. Important să ai un stil, un stil al tău, care să te reprezinte, în care tu să te simți bine și care să nu te facă să simți că ești mai puțin decât ești. 

În viața mea de zi cu zi mă îmbrac foarte comod. Îmi place să mă îmbrac larg, nu-mi place să-mi pun formele în evidență și sunt puțin mai pe tomboy.

Pe scenă și în concerte îmi place să fiu puțin sexy și îmi place să port piese mai extravagante”, spunea Inna la un moment dat, conform elle.ro.

ADVERTISEMENT