Fotbal international

Inter nu îl va păstra în lot pe George Puşcaş. Românul vrea în Premier League, dar nu are ofertă decât din Championship

06.08.2019 | 10:15
Inter nu il va pastra in lot pe George Puscas Romanul vrea in Premier League dar nu are oferta decat din Championship

Gazzetta dello Sport de marţi, 6 august, face pe deplin lumină în privinţa planurilor lui Antonio Conte la Inter în vederea noului sezon. În afara lui Mauro Icardi, jucător de top, dar care nu mai are nici un viitor în nerazzurro, ca urmare a teribilului conflict în care a intrat cu clubul de mai bine de jumătate de an, alţi cinci jucători au fost anunţaţi că nu intră în planurile noului antrenor.

Inter nu îl va păstra pe George Puşcaş. Unde ar vrea să joace românul

Printre aceştia se află şi internaţionalul român George Puşcaş, ale cărui excelente prestaţii de la turneul final al CE de tineret din Italia, unde naţionala noastră a ajuns până în semifinale, nu l-au impresionat nicicum pe Antonio Conte. Puşcaş a fost prezent cu Inter în turneul de pregătire din Asia, unde a prins câteva minute şi a înscris la lovituri de departajare în meciul cu Juventus în poarta veteranului Buffon, dar a ratat tot de la punctul cu var în ultimul amical, la Londra, cu Tottenham.

George Puşcaş are oferte din Rusia, unde se bat pentru el două forţe din Moscova, are oferte din Serie A şi Serie B, însă după cum dezvăluie Gazzetta dello Sport dorinţa sa este să joace în Premier League, dacă la Inter, cu toate declaraţiile sale de dragoste făcute faţă de club, nu are nici o şansă. Problema este că pe adresa clubului milanez nu a sosit concret nici o ofertă de la o echipă din Premier League.

George Pușcaș a fost cu Inter în turneu, dar trebuie să îşi găsească echipă

Are ofertă concretă doar din Rusia şi de la Birmingham

S-a scris pe perioada Euro U21 că nou promovatele Sheffield United şi Aston Villa ar fi interesate de serviciile sale, mai ales după prestaţia convingătoare din meciul cu Anglia, însă oficial cele două cluburi nu au contactat pe nimeni de la Inter. Singurii care au făcut acest pas sunt cei de la Birmingham City, echipă care activează în Championship şi care visează să revină în prima divizie, aşa cum au făcut-o concitadinii de la Aston Villa în această vară, e drept, cu mari emoţii, în urma câştigării barajului cu Derby County.

Şansele ca George Puşcaş să îşi vadă visul împlinit în această vară sunt foarte mici, pentru că joi se va încheia fereastra de mercato în Premier League, în privinţa sosirii de jucători şi e greu de crezut că acum, când în weekend începe noul sezon, cineva s-ar mai trezi să îl cumpere pe Puşcaş. Din păcate, există din nou pericolul ca jucătorul, răscumpărat de Inter de la Palermo, să fie aruncat în Serie B ca monedă de schimb, aşa cum s-a mai întâmplat în alte trei rânduri până acum (Bari, Benevento şi Novara, Palermo cumpărându-l pentru 3 milioane, dar cu drept de readucere Inter, ceea ce s-a şi întâmplat).