Fotbal international

Inter – PSV 1-1. Dezastru pentru italieni! Eliminați din Liga Campionilor după remiza împotriva campioanei Olandei. Video

11.12.2018 | 23:32
Inter  PSV 11 Dezastru pentru italieni Eliminati din Liga Campionilor dupa remiza impotriva campioanei Olandei Video

Inter nu a reușit să profite de programul avantajos pe care îl avea în ultima etapă. Nu a reușit decât un 1-1 pe teren propriu împotriva codașei PSV, rezultat identic celui reușit de Tottenham pe Camp Nou. Inter va merge în șaisprezecimile Europa League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 73 – GOOOOOL INTER! Icardi restabilește egalitatea

Min. 13 – GOOOOOOOL PSV! Lozano deschide scorul la prima ocazie a olandezilor

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Inter - PSV
Echipe de start Inter – PSV

Meciul Inter – PSV, din ultima etapă a fazei grupelor Champions League, este programat marți, de la ora 22:00. Întâlnirea de la Milano este decisivă pentru calificarea gazdelor în optimile de finală, dar italienii au pierdut avantajul acumulat în primele runde și acum nu mai sunt la mâna lor.

Bătălia pentru poziția a doua în clasamentul Grupei B a Ligii Campionilor este una extrem de pasionantă. Tottenham Hotspur și Inter Milano au acumulat fiecare câte 7 puncte, dar englezii au avantajul meciurilor directe în care au marcat în deplasare. Astfel, Spurs acced în optimi dacă se impun pe Camp Nou, în timp ce italienii trebuie să învingă campioana Olandei, care va încheia în orice condiții pe ultimul loc, și să spere că Barcelona își va apăra blazonul.

Inter – PSV Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Inter – PSV se va disputa marți, de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Telekom Sport 4 şi Digi Sport 4. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. În tur, italienii s-au impus cu 2-1 în Olanda după ce au fost conduși cu 1-0, golurile fiind reușite de Radja Nainggolan și Mauro Icardi.

Radja Nainggolan este felicitat de coechipier după golul marcat în meciul PSV - Inter 1-2
Radja Nainggolan este felicitat de coechipier după golul marcat în meciul PSV – Inter 1-2

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în meciuri oficiale, în faza grupelor Champions League din sezonul 2007-2008. Și atunci italienii au câștigat: 2-0 la Milano cu dubla lui Zlatan Ibrahimovic și 1-0 la Eindhoven cu golul lui Julio Cruz. Verifică AICI pontul pentru Inter – PSV

Champions League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Tehnicianul Interului, Luciano Spalletti, este pus în mare încurcătură de abssența mijlocașului belgian Radja Nainggolan. De la italieni va mai lipsi și brazilianul Henrique Dalbert. De partea cealaltă, Mark van Bommel nu-l va avea la dispoziție pe neo-zeelandezul Ryan Thomas, iar tânărul atacant Cody Gakpo este incert. Întâlnirea va fi condusă de germanul Felix Zwayer.

Inter Milano este văzută ca mare favorită în această întâlnire având o cotă la victorie de 1,35. Un succes puțin scontat al olandezilor este cotat la 8,50, iar egalul la 5,20. Bookmakerii oferă o cotă de 2,65 ca italienii să câștige ambele reprize și de doar 1,24 ca trupa lui Spalletti să marcheze prima.