Fotbal intern

Ioan Niculae i-a decis soarta lui Budescu după eliminarea cu FC Argeș. Ce face cu Eugen Neagoe

06.02.2021 | 18:30
Ioan Niculae ia decis soarta lui Budescu dupa eliminarea cu FC Arges Ce face cu Eugen Neagoe
ADVERTISEMENT

Despre Constantin Budescu s-a spus că ar fi decis să semneze cu FCSB. De altfel, fotbalistul Astrei a dat de înțeles că nu va mai rămâne la Giurgiu din vară. Numai că Ioan Niculae are alte planuri.

Dorit cu ardoare de Gigi Becali la FCSB, Constantin Budescu pare să nu mai fie dispus să joace pentru Astra Giurgiu și chiar a fost eliminat în înfrângerea 0-2 cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae a declarat că va negocia cu fotbalistul și că se așteaptă ca acesta să semneze un nou acord, săptămâna viitoare. Patronul fostei campioane a vorbit și despre antrenorul Neagoe.

Ioan Niculae i-a decis soarta lui Budescu: „Ne înțelegem săptămâna viitoare”

FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din luna decembrie că Budescu este dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB. Patronul roș-albaștrilor vrea neapărat un fotbalist tehnic pentru atacul său, iar revenirea lui „Budi” este considerată a fi soluția optimă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gigi Becali a confirmat recent că s-a înțeles cu atacantul Astrei și că acesta va fi noul său jucător, începând cu vara acestui an. „Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”, a spus patronul liderului Ligii 1.

Patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, nu vrea sub nicio formă să se despartă de golgheterul său și a anunțat că Budescu va primi o propunere să își prelungească înțelegerea. Niculae crede că cele două părți se vor înțelege săptămâna viitoare și nu îl blamează pe atacant pentru eliminarea primită în meciul cu piteștenii.

ADVERTISEMENT

Budescu a fost eliminat în minutul 90 al duelului disputat astăzi, 6 februarie, după ce l-a înjurat pe arbitrul Andrei Antonie pentru un aut pe care a considerat că centralul l-a dictat greșit.

„Săptămâna viitoare vom avea o discuţie şi cred că ne vom înţelege. Costică Budescu e un jucător de mare valoare şi trebuie să rămână la Astra. Budescu nu m-a supărat. Era şi el supărat pentru că, înainte de golul lor, la 1-0, a fost 11 metri clar.

ADVERTISEMENT

Se vede cum îl loveşte pe Grahovac în careu, cu cotul, şi îi sparge nasul. Domnul arbitru nu se uita la noi, în schimb, pentru orice fault imaginar, a fost total de partea echipei oaspete. Uităm de play-off, noi vorbim de play-out. Salvarea de la retrogradare nu se joacă în play-off”, a spus Niculae după meci, potrivit as.ro.

Ce se întâmplă cu Eugen Neagoe: „Trebuie umblat puțin”

Patronul Astrei a vorbit și despre antrenorul Eugen Neagoe, cel care a avut un start de 2021 destul de oscilant, cu o singură victorie din șapte partide disputate.

Deși a pierdut împotriva lui FC Argeș, echipă ajunsă la opt meciuri consecutive fără înfrângere, Astra nu riscă să rămână fără antrenor. Ioan Niculae crede, însă, că Neagoe ar trebui să utilizeze alți jucători.

„Sunt dezamăgit, mai ales că înainte de meci i-am anunțat că vor avea o primă. Păcat! Mai trebuie puțin umblat și cu domnul antrenor în linia de mijloc, cu acest Crepulja care pasează numai înapoi. Avem în curtea noastră jucători buni care nu sunt folosiți”, a mai spus Niculae.

ADVERTISEMENT