News

Ioana Blaj din Fructul Oprit de la Antena 1, momente grele cu copilul ei. Ce diagnostic a primit

28.03.2019 | 08:40
Ioana Blaj din Fructul Oprit de la Antena 1, momente grele cu copilul ei

Ioana Blaj, unul dintre personajele-cheie care răstoarnă situații în serialul ”Fructul Oprit” de la Antena 1, trece prin momente grele cu copilul ei. Aceasta s-a alăturat distribuției serialului, în sezonul 2 și a revenit pe platourile de filmare după o perioadă în care s-a concentrat pe creșterea micuților ei, fiind mamă a doi copii.

Ioana Blaj din serialul ”Fructul Oprit” de la Antena 1 trece prin momente grele cu copilul ei

Unul dintre ei, potrivit celor scrise de ea pe un site de socializare, este răpus de un virus destul de puternic, astfel că actrița este nevoită să îl vegheze zi și noapte, pentru a fi sigură că totul este în regulă în fiecare clipă. „În timp ce voi dormiți, eu îmi veghez puiul cel mic, care e răpus de un virus destul de puternic pentru corpuşorul lui mic. Acum am două opţiuni: să mă plâng că nu mai pot, că vreau să dorm, că am filmare toată săptămâna sau să le mulţumesc că mă fac din nou să mă simt în putere?”, a scris Ioana Blaj pe contul său de Instagram, în urmă cu patru zile, la ora 3 dimineață.

Ioana este absolventă U.N.A.T.C și a jucat pe scena teatrului, dar nu a stat departe nici de lumea filmlui, a făcut parte din distribuția câtorva pelicule de lung metraj, precum: ”Live”, ”Cuscrii”, ”America”, ”Venim!”. Aceasta trăiește o poveste de iubire alături de producătorul de film Ducu Ion, cel care i-a devenit și tatăl copiilor ei. Despre momentul în care pasiunea sa a sărit pe locul doi, primordiali fiind cei mici și despre aportul partenerului în creșterea lor a vorbit chiar ea, într-un interviu pentru Click!.

Ioana Blaj din Fructul Oprit de la Antena 1, momente grele cu copilul ei. Ce diagnostic a primit
Aceasta s-a alăturat distribuției serialului, în sezonul 2 și a revenit pe platourile de filmare după o perioadă în care s-a concentrat pe creșterea micuților ei

Ioana, despre carieră și familie

„Cariera de actriţă este acum în plan second. Nu e uşor cu doi copii. Filip, băiatul cel mare, a trecut anul acesta deja prin trei tranziţii – apariţia lui Tudor, fratele cel mic, mutatul şi începerea grădiniţei. Ne-am mutat în altă casă şi îţi dai seama că trei schimbări, venite una după alta, nu au fost uşoare în ultimile trei luni. Dar acum s-a obişnuit, merge la grădiniţă, îi place foarte mult.

Eu cu Ducu ne descurcăm, dar mai vine şi o bonă care mă ajută parţial. Lui Filip îi place la grădiniţă, dar stă doar câteva ore. Cât despre carieră, pot să spun că mă voi întoarce la muncă, sunt sigură că ce e al meu e pus deoparte. Voi reveni la un moment dat la filmări, aştept o ofertă”, a povestit Ioana Blaj.