Life

Ioana Filimon a rupt tăcerea după descalificarea de la Bravo, ai stil: „Am avut niște probleme”

Ioana Filimon a rupt tăcerea după ce a fost descalificată din emisiunea Bravo, ai stil Celebrities. Vedeta a spus adevărul despre plecarea ei din concursul de modă.
15.11.2021 | 17:43
Ioana Filimon a rupt tacerea dupa descalificarea de la Bravo ai stil Am avut niste probleme
Ioana Filimon, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Filimon a vorbit despre descalificarea ei de la Bravo, ai stil Celebrities. Fotomodelul a anunțat la Teo Show că dispariția ei din emisiune înseamnă o retragere din lumina reflectoarelor, căci s-a săturat de lumea mondenă.

Ioana s-a retras la Timișoara, oraș din care provine, unde se va ocupa de afacerea ei, una în domeniul publicității.

ADVERTISEMENT

Filimon a mărturisit că știa că va fi descalificată în momentul în care a decis să nu se mai prezinte la gala care a fost difuzată pe 13 noiembrie.

Ioana Filimon, despre descalificarea de la Bravo, ai stil: „Eu mi-am asumat acest risc”

Frumoasa manechină a spus că a avut niște probleme de rezolvat și nu își mai permitea să facă față și acestui proiect. Legat de descalificare, a mai precizat că nu a pierdut mare lucru, căci acest proiect nu i-a adus cine știe ce siguranță financiară, fapt pentru care vrea să se ocupe de afacerea ei, care de acum îi va ocupa tot timpul.

ADVERTISEMENT

„Am avut niște probleme. Eu mi-am asumat acest risc. Nu am fost la o singură zi de filmare. Eu am fost mereu prima care ajungea la filmare. O zi nu am venit și era normal, era gala. 

N-am putut să mă împart și, din păcate, acela a fost și sfârșitul meu în competiție. Sunt bine și o să fie bine. E o problemă personală. Nu aș vrea să discut lucrurile astea la televizor”, a spus Ioana Filimon la Kanal D.

ADVERTISEMENT

O problemă personală a determinat-o să renunțe

În momentul în care a luat hotărârea de a nu se mai prezenta în platou, s-a consultat cu cineva, a mai ținut să spună vedeta. Bruneta nu a vrut să dezvăluie ce fel de problemă a intervenit în viața ei.

Singurul lucru pe care l-a putut spune este că e vorba despre ceva personal și că alegerea pe care a făcut-o a fost cea mai bună.

ADVERTISEMENT

Ioana a spus că și-ar fi dorit să continue în show, însă problema care apăruse de câteva săptămâni în viața ei nu suporta amânare.

Ioana Filimon a avut un parcurs destul de dur la Bravo, ai stil, mai ales în ultimele ediții. Tânăra a intrat în conflicte cu mai multe fete, iar tensiunea acumulată a doborât-o psihic. Ioana și-a exprimat în ultimele două săptămâni dorința de a pleca, nemaisuportând discuțiile avute cu Mădălina Pamfile și Anda Adam.

ADVERTISEMENT