Sporturi

Ion Țiriac, cadou de milioane pentru fiul său! Ce mașină i-a dăruit de ziua lui

25.09.2018 | 18:19
Ion Tiriac cadou de milioane pentru fiul sau Ce masina ia daruit de ziua lui

Fostul tenismen Ion Țiriac i-a făcut un cadou de milioane fiului său Ion Ion Țiriac la împlinirea vârstei de 35 de ani. Conform revistei Capital, omul de afaceri a fost nevoit să-i cedeze fiului său un automobil marca Porsche 959 din 1988.

Mașina făcea parte din vasta colecție a lui Ion Țiriac, dar el a povestit că fiul său pusese ochii pe ea de acum 20 de ani. Atunci, fostul tenismen i-a promis că o va avea atunci când va împlini 35 de ani, iar acum a venit vremea ca automobilul să intre în posesia lui Ion Ion Țiriac.

Ion Țiriac i-a făcut fiului său cadou un Porsche în valoare de 1,5 milioane de euro

”Mașina aceasta nu mai este a mea, chiar dacă se află în Colecție. Când avea 15 ani, i-am promis lui Ion Ion că i-o dau când împlinește 35 de ani. În ziua în care a ajuns la această vârstă, a venit la mine și mi-a zis: cheile!. Eu uitasem demult. Așa că n-am înțeles ce chei cerea. Dar m-am lămurit repede. Abia așteptam să mai plăteasca și el pentru întreținerea ei. Asta pentru că această mașină trebuie să se întoarcă în fabrică la fiecare trei ani”, a precizat fostul tenismen.

Automobilul Porsche în valoare de 1,5 milioane de euro pe care Ion Țiriac i-a făcut-o cadoul fiului său
Automobilul Porsche în valoare de 1,5 milioane de euro pe care Ion Țiriac i-a făcut-o cadoul fiului său

”Nu se poate altfel, chiar dacă mașina nu parcurge decât 30 – 50 km/an. Motorul ei foarte special trebuie desfăcut și refăcut la fiecare trei ani pentru a o menține în stare de funcționare. Mașina m-a costat extraordinar de puțin pe vremea aia. Doar vreo 250.000 de mărci. În prezent ar costa circa 1,5 milioane de euro. Dar trebuie sa știți că merge cu aproape orice fel de combustibil – gaz, petrol, benzină – cu tot ce vrei”, a povestit Ion Țiriac despre automobilul Porsche pe care i l-a făcut cadou fiului său.

În urmă cu doar câteva zile, Ion Țiriac a lansat un atac virulent la adresa jucătoarei americane Serena Williams, care a primit o amendă de doar 17.000 de dolari după scandalul creat în finala de la US Open 2018.

Omul de afaceri a intrat în conflict și cu fotbalistul Gerard Pique, după ce firma Kosmos, manageriată de fundașul Barcelonei, a schimbat formatul de disputare al Cupei Davis.