Sporturi

Ion Țiriac, super petrecere la Madrid! Cum a arătat meniul exclusivist de la aniversarea miliardarului. FOTO

10.05.2019 | 12:14
Ion Țiriac, super petrecere la Madrid! Cum a arătat meniul exclusivist de la aniversarea miliardarului. FOTO (8)

Ion Țiriac a dat o super petrecere la Madrid, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani. Miliardarul român nu a făcut niciun compromis și a dus evenimentul într-unul dintre cele mai exclusiviste saloane din Madrid, sala Claustro de la Muzeul Prado! Invitații au fost unul și unul, atât din sportul românesc, cât și vedete internaționale din lumea filmului, din politică sau artă. 

Ion Țiriac, super petrecere la Madrid! Cum arată meniul

Miliardarul român a planificat petrecerea în cele mai mici detalii, invitații având un program pentru toată ziua care cuprindea turul orașului Madrid, urmărirea de meciuri de la turneul WTA de tenis Mutua Madrid, al cărui proprietar este Ion Țiriac, dineul de la ziua de naștere și cina din sala Claustro de la Muzeul Prado.

De la eveniment nu putea să lipsească Simona Halep, care s-a fotografiat cu Ion Țiriac la dineul de la ziua lui de naștere, la doar câteva ore după victoria din sferturile de finală de la Madrid împotriva australiencei Ashley Barty, scor 7-5, 7-5. Alte personalități din sportul românesc prezente la petrecerea de lux a lui Ion Țiriac au fost Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Marius Vizer, șeful Federației Internaționale de Judo, Camelia Potec sau Mihai Covaliu,

Ion Țiriac, super petrecere la Madrid! Cum a arătat meniul exclusivist de la aniversarea miliardarului. FOTO
Ion Țiriac, super petrecere la Madrid! Cum a arătat meniul exclusivist de la aniversarea miliardarului. FOTO

“Aș fi făcut ceva diferit, probabil că da”

Meniul de la cină a fost unul fastuos. Invitații au putut degusta din două tipuri de vin: 2017 Baron de Chirel și 2007 Vega Sicilia “unico”. La capitolul mâncare, oferta a fost cât se poate de exclusivistă: caviar, homar, somon afumat, file de carne de vită, trufe negre, sparanghel alb fiind doar câteva dintre preparate.

Meniul de la petrecerea lui Țiriac
Ion Țiriac, super petrecere la Madrid! Cum a arătat meniul exclusivist de la aniversarea miliardarului. FOTO (4)

Petrecerea a ținut până la miezul nopții, Ion Țiriac ținând și un discurs în fața invitaților. Miliardarul român va mai rămâne câteva zile la Madrid, acolo unde este în plină desfășurarea turneul Premier Mandatory, pe care îl organizează.

“Mă simt cu mulți ani… nu cu mulți ani, cu foarte mulți ani, pentru că ăștia care sunt, sunt numai cronologic, dar ăia biologic sunt de două ori atâta având în vedere ce am în spatele meu. Nu, nu am niciun gând colateral la vârsta asta, e o realitate. Mă uit oarecum în spate și zic: aș fi făcut ceva diferit, probabil că da, orice om cu mintea la el nu poate să spună că a avut o viață perfectă. Dar, pe de altă parte, sigur că nu am avut nici o viață imperfectă. Dacă ai puțină minte, întotdeauna vrei să faci mâine un pic mai bine decât astăzi. Asta mi-a fost modul întotdeauna de când am fost la grădiniță, cred. Și cu asta am rămas și acum. Mâine e încă o zi, m-am oprit să muncesc, din păcate încă nu si nu sfatuiesc pe nimeni să facă la fel ca mine”, Ion Țiriac, la 80 de ani