Fotbal intern

Ionel Dănciulescu mai anunță un transfer la Dinamo! ”Ne dorim să mai aducem un atacant”

25.01.2019 | 09:00
Ionel Danciulescu mai anunta un transfer la Dinamo Ne dorim sa mai aducem un atacant

Direcorul sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a anunțat că mai este nevoie de un transfer pentru ca lotul să fie complet. Oficialul ”câinilor” a precizat că antrenorul Mircea Rednic își mai dorește un atacant care să concureze cu Mattia Montini, Daniel Popa și Alexander Christovao.

”Probabil va mai veni un atacant, asta ne dorim. E important și benefic că avem o concurență pe fiecare post, numai Dinamo are de câștigat din asta. Toți sunt în formă, arată bine, sperăm să arate bine și în campionat. Cu un mic amendament, Christovao mai are de recuperat din punct de vedere fizic”, a declarat fostul atacant dinamovist la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu îl îmbrățișează pe Harlem Gnohere după meciul FCSB - Dinamo
Ionel Dănciulescu îl îmbrățișează pe Harlem Gnohere după meciul FCSB – Dinamo

Ionel Dănciulescu mai anunță un transfer la Dinamo: ”Sperăm să fi făcut alegerile cele mai bune”

”Sunt jucători care sper să aducă plusvaloare, i-a urmărit și nea Mircea, ne-am dat și noi ok-ul, departamentul de scouting, și sperăm să fi făcut alegerile cele mai bune. E adevărat că nu știm dacă procentajul va fi de sută la sută, cred că e imposibil”, a mai spus Ionel Dănciulescu despre jucătorii transferați la Dinamo București în această pauză competițională.

Mircea Rednic a decis să schimbe aproape în totalitate lotul echipei Dinamo București după o primă parte de sezon foarte slabă și în această iarnă a transferat mai mulți fotbaliști: Linas Klimavicius, Damien Dylan Dussaut, Mamoutou N’Diaye, Sean McDermott, David Jordan Mustoe, Reda Jaadi, Ioan Filip și Alexander Christovao.

O altă veste bună pentru tehnicianul dinamovist este rămânerea mijlocașului Diogo Salomao. Portughezul a avut mai multe discuții pentru un transfer, dar ele nu s-au finalizat și Mircea Rednic a spus că există posibilitatea ca el să-și prelungească înțelegerea cu Dinamo București.