Fotbal intern

Ionel Ganea îl face praf pe Ioan Niculae! „A venit ca un parvenit și a distrus tot”

13.10.2018 | 17:12
Ionel Ganea il face praf pe Ioan Niculae A venit ca un parvenit si a distrus tot

Fostul internațional, Ionel Ganea a ieșit la atac și l-a făcut praf pe omul de afaceri, Ioan Niculae! Antrenorul îl indică pe finanțatorul Astrei drept principal vinovat pentru dispariția formației Nitramonia Făgăraș. Fostul atacant l-a acuzat în termen duri pe Niculae pe care l-a numit un adevărat gropar al clubului.

„Nu mai există Nitramonia Făgăraş, pentru că domnul Ioan Niculae a venit şi a făcut… Şmecherul, nemernicul ăla a făcut marcă înregistrată cu Nitramonia şi, dacă faci echipa de fotbal, nu mai poţi să foloseşti numele ăsta. A venit Niculae şi a băgat şi combinatul ăsta în datorii, nu mai poţi să faci nimic aici. Deci, îţi dai seama… În oraşul natal, unde te-ai născut, ai crescut, a venit un parvenit ca Niculae şi a făcut el marcă înregistrată. A luat combinatul pe bani puţin şi a vîndut tot fierul, de milioane de euro, şi a distrus tot. Tot a distrus ăsta”, a declarat Ionel Ganea

Ionel Ganea îl face praf pe Ioan Niculae! Ionel Ganea in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si ASA Targu Mures din play out-ul Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Concordia din Chiajna, vineri 5 mai 2017. STEFAN CONSTANTIN / SPORT PICTURES
Ionel Ganea îl acuză de pe Ioan Niculae de dispariția clubului Nitramonia Făgăraș

Ionel Ganea îl face praf pe Ioan Niculae!

Ionel Ganea este născut chiar în Făgăraș. Fostul atacant a prins nu mai puțin de 45 de partide în tricoul echipei naționale de fotbal pentru care a marcat de 19 ori. Ganea a avut o carieră impresionantă câștigând de două ori titlul în Liga 1 Betano, o dată cu Rapid, apoi cu Dinamo. Fostul atacant a mai luat o Cupă și o Supercupă alături de giuleșteni și a terminat pe locul 2 în Bundesliga în sezonul 2002 – 2003 alături de VfB Stuttgart.

Ionel Ganea și-a început cariera de antrenor la echipa a doua a celor de la Dinamo, după care a trecut pe la Sănătatea Cluj. Rapid Chișinău și Universitatea Cluj au fost următoarele echipe pe care le-a pregătit fostul atacant al naționalei. În 2014 a semnat cu Rapid București, pentru ca un an mai târziu să o antreneze pe Dunărea Călărași. FC Voluntari, Târgu Mureș și Poli Timișoara sunt ultimele formații pentru care a lucrat tehnicianul.

  • 19 goluri a marcat Ionel Ganea pentru echipa națională a României