Life

Ioniță de la Clejani e foc și pară! Ce a spus despre postările Margheritei de pe rețelele de socializare

27.05.2020 | 14:46
Ionita de la Clejani e foc si para Ce a spus despre postarile Margheritei de pe retelele de socializare
ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani habar nu avea de postările virale ale Margheritei. Artistul e foc și pară din cauza situație în care se află fiica sa, dar o sprijină până la capăt. “Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat”.

Ioniță de la Clejani a luat foc! Ce spune despre postările Margheritei

Ioniță de la Clejani este foarte deranjat de situația în care se află familia sa, de câteva zile, îndeosebi Margherita. Isprava fetei a tulburat tare apele în casa Clejanilor care, aparent, îi iau apărarea Margăi. Ce se întâmplă în realitate, în interior, doar ei știu.

ADVERTISEMENT

Cert este că Ioniță e nervos tare și încearcă pe cât posibil să evite discuțiile despre situția stânjenitoare în care se află Margherita. Surspins de reporterii spynews.ro și întrebat despre postările dubioase ale fetei, artistul s-a făcut că nu știe nimic, dar, în același timp și-a susținut odrasla.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă”, a declarat Ioniță de la Clejani, nervos și agitat.

ADVERTISEMENT

A demarat în trombă, nu înainte de a claxona mașinile din față, ai căror șoferi nu se grăbeau atât de tare ca Ioniță.

Margherita, postări ciudate pe Instagram

De câteva zile, mai exact imediat după accidentul rutier, Marga este foarte activă în mediul virtual. Nimic rău în asta, numai că imaginile pe care alege să le facă virale sunt de-a dreptul bizare. La fel și mesajele care le însoțesc.

ADVERTISEMENT

Public, Marga nu a mai dat nicio declarație referitoare la isprava din dimineața zilei de sâmbătă. Singurele comentarii au fost făcute la ieșirea de la audieri, în ziua acidentului, atunci când a susținut că nu s-a drogat, ci a luat niște pastile de la farmacie.