Fotbal intern

Un fost antrenor din Liga 1 Betano îi desfiinţează pe olteni. “Am văzut nişte muribunzi pe teren!”

16.12.2018 | 05:00
Un fost antrenor din Liga 1 Betano ii desfiinteaza pe olteni Am vazut niste muribunzi pe teren

Ionuţ Chirilă, fost antrenor în Liga 1 Betano, i-a desfiinţat pe jucătorii lui U Craiova după eşecul suferit în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, scor 0-3, în etapa 21. Imediat după ce “câinii” au obţinut cele trei puncte pe teren propriu, Ionuţ Chirilă i-a criticat pe fotbaliştii antrenaţi de Devis Mangia şi a taxat evoluţia slabă a oltenilor.

Ionuţ Chirilă crede că U Craiova se bătea la salvarea de la retrogradare dacă jucătorii lui Devis Mangia jucau la fel de slab ca în meciul cu Dinamo Bucureşti şi crede că oltenii nu mai au nicio şansă să se lupte pentru titlu. Unul dintre jucătorii criticaţi de Ionuţ Chirilă după meciul din “Ştefan cel Mare” a fost Alex Mitriţă, despre care fostul antrenor din Liga 1 Betano susţine că “s-a blocat”.

Ionuţ Chirilă îi desfiinţează pe olteni după Dinamo – Craiova 3-0

“Craiova a făcut infarct astăzi. I-a explodat inima. Am văzut niște muribunzi pe teren, niște jucători care nici n-au existat. Apatici, previzibili, fără viteză, fără recuperări, cu atacuri întârziate, într-un haos și o dezorganizare totale. Am văzut o echipă care a lăsat impresia că ar fi putut juca așa două săptămâni și tot nu marca. Dacă juca așa de la începutul sezonului, Craiova era acum prima retrogradată! Craiova de azi nu are nicio legătură cu Craiova din meciurile anterioare. Cu asemenea evoluție, iese din lupta pentru titlu, fără doar și poate”, a declarat Ionuț Chirilă pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuţ Chirilă urmărind meciul dintre FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş

“Mitriță ține inexplicabil de minge deși avea 5-6 soluții. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, s-a blocat. Un jucător altfel sclipitor. Așteaptă, așteaptă, așteaptă și acolo se pierde mingea. Nu am înțeles de ce. Și Cicâldău pierde mingea extrem de ușor. E foarte curios că niște jucători, altfel imaginativi, au gândit astăzi foarte lent”, a declarat Ionuț Chirilă pentru sursa citată mai sus.

  • Dinamo Bucureşti – U Craiova, scor 3-0, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.
Tags: